Salgın Hastalıklara Karşın Suruçta İlaçlama - Son Dakika
Güncel

Salgın Hastalıklara Karşın Suruçta İlaçlama

Salgın Hastalıklara Karşın Suruçta İlaçlama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç’ta salgın hastalıklara karşı yaşam alanlarında tedbir amaçlı ilaçlama yaptı.

25.09.2014 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç'ta salgın hastalıklara karşı yaşam alanlarında tedbir amaçlı ilaçlama yaptı.

Geçtiğimiz hafta Suriye'den, Suruç İlçesine geçiş yapan Kobanililere ilk günden itibaren yardım ve lojistik desteklerle yetişen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı yardımların yanında oradaki Kobanili misafirlerin sağlıklı ortamda kalabilmeleri için ilaçlama çalışmalarını da başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in talimatları doğrultusunda Suruç'ta bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar da ilk günden itibaren bölgede çalışmaları koordine ediyor.

Şanlıurfa genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri kent genelinde vektör ve zararlı haşerelerle ilgili ilaçlama çalışmalarını sürdürürken, Suruç'taki Kobanililerin yaşam alanlarında salgın hastalıklara tedbir amaçlı olarak yapılan ilaçlama çalışmaları rutin aralıklarla devam edecek.

Ayrıca misafirlerin kaldıkları Suruç Yatılı Bölge Okulu'nun bahçe ve lavabolarında, Süleyman Şah Konaklama Alanı, Çukobirlik Alanı, Suruç Sosyal Kültür Evi, camii ve taziye evleriyle birlikte sınır bölgesinde de büyük bir titizlikle ilaçlama çalışmaları yapıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Salgın Hastalıklara Karşın Suruçta İlaçlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement