Salgın süresince 216 sağlık personeli koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Salgın süresince 216 sağlık personeli koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 120 binden fazla sağlık çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek, "Şu ana kadar 216 sağlık çalışanımız hayatını kaybetti" dedi. Bakan Koca'nın soruya cevap verdiği esnada yutkunması ve sesinin titremesi dikkat çekti.

09.12.2020 20:20  Güncelleme: 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu, sorularını yanıtladı.

"HEPSİ GÖREV ŞEHİDİ OLDU"

"Salgın süresince kaç sağlık personeli hayatını kaybetti?" sorusuna yanıt veren Bakan Koca, "Enfekte olan sağlık çalışanı sayımız 120 bini geçti. Hayatını kaybedenlerin sayısı ise bu dönemde 216 kişi oldu. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Hepsi görev şehidi oldu. Rabbim yakınlarına sabır versin" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'nın soruya cevap verdiği esnada yutkunması, sesinin titremesi dikkat çekti.

Salgın süresince 216 sağlık personeli koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Son Dakika Güncel Salgın süresince 216 sağlık personeli koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • vatandaş: bay bakan sağlıkçılar tükendi. Alkışla olmuyor demekki . darp ettiler sustunuz öldürdüler kınadınız , kendini bilmez kurallara uymaz sorumsuz insanların hayatını kurtarmak için canlarından oldular ama siz hala sağlık çalışanlarına sağır ve umursamazsınız . Kına yakın 6 8 Yanıtla
  • erman: Neden, neden sakladınız, neden. 1 0 Yanıtla
  • Öyle olur: Nasacaklar ya saldıranlar yargıda sayın koca asacakmı mahkeme yargılıyor işte ne saçma yorun salgındaysa mecbur sağlıkçılar mücadele edecek savaş ya asker kaçarise ne olur aynısı Allah rahmet eylesin herbirini haklarınıda helal etsinler ama yorum yazmak için yazmayın bu salgın tüm dünyayı etkiledi Allahuteala hepimizi cezalandırdı insanlığmızı kaybettiniz için çocuklara hayvanlara yaşlılara kadınlara koydunuz için kimin eli kimin cebinde belli olmadığı için helal haram unutulduğu için ama suçlu kim Fahrettin koca insanlar insanlarrr 0 0 Yanıtla
  • Ertan: Kac polis öldu bu hastaliktan sayın icisleri bakani polisine sahil cik. 0 0 Yanıtla

Advertisement