Salih Bora: "Hedefimiz Olimpiyatta Altın Madalya" - Son Dakika
Spor

Salih Bora: "Hedefimiz Olimpiyatta Altın Madalya"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mili güreşçilerin ısınması Antrenman detayları Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Salih Bora, 2016 Rio Olipimpiyatları'nda Türkiye'ye altın madalya kazandırmak istediklerini söyledi.

22.06.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mili güreşçilerin ısınması

Antrenman detayları Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Salih Bora, 2016 Rio Olipimpiyatları'nda Türkiye'ye altın madalya kazandırmak istediklerini söyledi.

Olimpiyat hazırlıklarını Bolu'da sürdüren milli takımın kampında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Bora, iki etaplı kampın sonunda hazır olacaklarına inandığını belirtti.

Kampa günde çift antrenman yaparak devam ettiklerini belirten Bora, "Antrenmanların biri genel, teknik ve fizik çalışması üzerine oluyor. Günün ikinci antrenmanı ise minder çalışması şeklinde. Çalışmalarımız ay sonuna kadar sürecek. Daha sonra Almanya'da yapılacak olan bir turnuvaya katılacağız. Peşinden son olimpiyat kampı için Bolu Aladağ'a döneceğiz." diye konuştu.

Bora, Bolu kampının ikinci etabının 16 Temmuz Cumartesi günü başlayacağını aktararak "3 Ağustos'a kadar burada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bolu kampımızın ardından olimpiyatlara giderek, altın madalya için mücadele edeceğiz. Hedefimiz takım olarak olimpiyatlarda altın madalya kazanabilmek. Bütün sporcularımız da bunu arzuluyor. Bunun için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları için kota alan 130 kiloda Rıza Kayaalp, 75 kiloda Selçuk Çebi ve 98 kiloda Cenk İldem'in de aralarında bulunduğu 25 kişilik kamp kadrosunda yer alan isimler şunlar:

59 kilo: Fatih Üçüncü ve Şerif Kılıç

66 kilo: Atakan Yüksel ve Enes Başar

71 kilo: Murat Dağ ve Selçuk Can

75 kilo: Emrah Kuş, Furkan Bayrak, Selçuk Çebi, Fatih Cengiz ve Emre Başar

80 kilo: Doğan Göktaş ve Burhan Akbudak

85 kilo: Metehan Başar ve Kansu İldem

98 kilo: Cenk İldem, Süleyman Demirci, Batih Başköy, Doğan Yılmaz, İlker Genel, Murat Akçay ve Ali Ulvi Çetin

130 kilo: Rıza Kayaalp, Ali Nail Arslan ve Mahmut Alkan

Salih Bora: "Hedefimiz Olimpiyatta Altın Madalya"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Salih Bora: 'Hedefimiz Olimpiyatta Altın Madalya' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement