Salih Dede'nin Kızları Çifte Kupa ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Salih Dede'nin Kızları Çifte Kupa ile Döndü

Salih Dede\'nin Kızları Çifte Kupa ile Döndü

Futsal Türkiye Şampiyonası finallerinde İzmir’i temsil eden Balçova Salih Dede Anadolu Lisesi Genç Kız Takımı, dördüncü olduğu turnuvada centilmenlik kupasının da sahibi oldu.

14.03.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futsal Türkiye Şampiyonası finallerinde İzmir'i temsil eden Balçova Salih Dede Anadolu Lisesi Genç Kız Takımı, dördüncü olduğu turnuvada centilmenlik kupasının da sahibi oldu.

Aksaray'da gerçekleştirilen Futsal Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası finallerine katılan Balçova Salih Dede Anadolu Lisesi, hem dördüncülük kupasını hem de centilmenlik kupasını İzmir'e getirdi. Final müsabakalarında, dördüncü olan Balçova Salih Dede Anadolu Lisesi, şampiyonanın en centilmen takımı seçildi. Türkiye Şampiyonası'nda Amasya Spor Lisesi şampiyon olurken, Kocaeli Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Karabük Ovacık Spor Lisesi ise üçüncü oldu.

İzmir'e centilmenlik kupasını kazandıran Balçova Salih Dede Anadolu Lisesi'nin müdürü Davut Koğuş, Aksaray'a şampiyon olmak için gittiklerini ancak, tüm mücadelelerine rağmen dördüncülükle döndüklerini ifade ederek, fair-play çerçevesinde en centilmen takım seçilmelerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Koğuş, önümüzdeki sezon şampiyon olmak için söz de verirken, takımı çalıştıran beden eğitimi öğretmeni Hüseyin Tavur da şampiyonluğu talihsiz bir şekilde kaçırdıklarını, daha çok çalışarak önümüzdeki sezon şampiyonluğu İzmir'e kazandıracaklarına belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salih Dede'nin Kızları Çifte Kupa ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement