Salih Koca Halk Günü'ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Salih Koca Halk Günü'ne Katıldı

Salih Koca Halk Günü\'ne Katıldı

Ak Parti Milletvekili Salih Koca, partisi tarafından düzenlenen Halk Günü kapsamında gazetecilerin sorularını cevapladı.

09.02.2015 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Milletvekili Salih Koca, partisi tarafından düzenlenen Halk Günü kapsamında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılı için hem öğretmen camiasına hem de öğrencilere başarılı bir dönem geçirmesini temenni ederek konuşmasına başlayan Salih Koca, ilk olarak vekil imamlarla ilgili talepleri ilgili makamlara ilettiğini söyledi. Koca, bu ve benzeri taleplerin hükümetin mali kaynakları el verdiği müddetçe değerlendirip zamanı ve süresi geldiğinde gündeme aldığını söyledi.

PARTİMİZE TEVECCÜH HER GÜN ARTIYOR

Partisine teveccühün her gün artığını dile getiren Koca, "2011 seçimlerinde 40 civarında aday adayı arkadaşımız vardı. Bunda da ben hem Türkiye genelinde hem de Eskişehir'de çok büyük teveccühün olacağını, belki de bu sayının daha da fazla olacağını bekliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu hizmet yarışında insanların ilgi duyması ve harekete geçmesini düşünüyorum. En fazla ilgi de dikkat ederseniz bizim partimize var. Bu da bizim partimizin ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

1/25 binlik planlarla ilgili çalışmaların da Büyükşehir Belediyesi'nin yapması gereken çalışmalar olduğunu ifade eden Koca, "Bu şehrin önünün bir an önce açılması ve yeni yerleşim yerlerinin planlanması gerekiyor. Şehir adına doğru olan bir adım olacağını düşünüyorum" dedi.

AFET RİSKLİ ALANLARLA İLGİLİ PLANLAMALARA BİR AN ÖNCE BAŞLANMALI

Afet riskli alanlarla ilgili olarak da soruları yanıtlayan Milletvekili Salih Koca, afet riskli alanlarla ilgili olarak Eskişehir'de iki bölgenin gündemde olduğunu söyledi. Koca, "Sakarya Caddesi, Hat Boyu ve Vatan Caddesi devamı ile İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nide içine alan bu bölge afet riskli alan olarak ilan edildi ve yetki Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Bu anlamda planlama yapması için Büyükşehir Belediyesi'ne kaynak da gönderildi. Büyükşehir Belediyesi'nin bir an önce planlamaları yapması ve vatandaşların önünü açması gerekiyor. Buna ben de inanıyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salih Koca Halk Günü'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement