Salih Korkut Budras Fen Lisesinde Amfi Tiyatro ve Yeni Bahçe Düzenlemesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Salih Korkut Budras Fen Lisesinde Amfi Tiyatro ve Yeni Bahçe Düzenlemesi Yapıldı

Salih Korkut Budras Fen Lisesinde Amfi Tiyatro ve Yeni Bahçe Düzenlemesi Yapıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Salih Korkut Budaras Fen Lisesi Bahçesine 500 kişilik bir amfi tiyatro ile yeni bahçe düzenlemesi yapılarak eğitim-öğretime daha uygun bir hale geldi.

25.06.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Salih Korkut Budaras Fen Lisesi Bahçesine 500 kişilik bir amfi tiyatro ile yeni bahçe düzenlemesi yapılarak eğitim-öğretime daha uygun bir hale geldi.

Konuyla ilgili olarak Okul Müdürü Yusuf Söbüoğlu "Okulumuz "İdeal Eğitimin Zirvesi, Körfezin Bir İncisi" vizyonu ile 2007 yılından beri hizmet vermekte ve her anlamada başarılar olan öğrenciler yetiştirmektedir. Okul olarak hep öğrencilerimizin daha huzurlu olabilecekleri, çok yönlü olarak kendilerini geliştirip yenileyebilecekleri, ihtiyaçlarını rahatça giderebilecekleri, kendilerini mutlu hissederek eğitime ve öğrenmeye uygun halde bulunacakları bir fiziki ortam oluşturmak için çabaladık. Bu çabalarımızı "Okul da Bir Öğretmendir" sloganı ile projeleşitirerek Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Uygulamalarında da sergiledik. Önce okulumuzun içinden yola çıktık ve çok amaçlı salonun hizmete girmesi, koridorların tablolarla süslenmesi, merdivenlere özlü sözlerin yazılması, müzik sınıfı ve resim atölyesi yapılması, koridorlarda oturma alanlarının oluşturulması gibi çalışmalar yaptık. Daha sonra kamu kaynakları yanı sıra ve okul aile birliğimizin ve yerel kaynakların katkıları ile okul bahçemizde spor sahaları, oyun alanları, yeşil alanlar oluşturduk ve ağaç dikimi gerçekleştirdik. Kamelyalar ve oturma yerleri ile devam ettiğimiz bahçe düzenlememizde eksik kalanları da bu yıl tamamlamış olduk. Öz verili çalışmalar sonunda okul bahçemizde okulumuz ve yeşil alanları ile çok uyumlu ve çok kullanışlı bir amfi tiyatro yaptık. Bahçemizin köşesinde yer alan amfi tiyatromuza giden yürüme yolları, yeni ağaçlandırma ve bitkilendirmeler ile okul bahçemiz yeni bir görünüm kazanmış oldu. Bu yıl bahar etkinlilerimizi, mezuniyet törenimizi amfimizde yaptık. Önümüzdeki yıllarda bu amfinin daha birçok güzel çalışmaya ve etkinliğe ev sahibi olacağına eminiz.

Amfi tiyatromuzun ve yeni bahçe düzenlememizin gerçekleşmesinde önemli katkılar sağlayan Edremit Belediyesine, konuyla yakından ilgilenen ve destek olan velilerimize, bu konuda büyük çaba harcayan Okul Aile Birliği Başkanımız Kadir Yılmaz başta olmak üzere Okul Aile Birliği Yönetimimize teşekkür ediyoruz.

Okul bahçemiz bu haliyle öğrencilerimizin öğle aralarında, ders çıkışlarında hatta hafta sonlarında vakit geçirdikleri eğlendikleri, öğrendikleri, kendilerini geliştirdikleri bu sayede zararlı alışkanlıklardan uzak kaldıkları tam bir yaşam alanına dönüştü. Hatta okul saatleri dışında okul bahçemiz kimi zaman etraftan gelen çocuklar ile çocuk parkına, spor yapan gençler ile spor tesisine, hava almaya, yürümeye gelen vatandaşlarımız ile parka dönüşmekte bu anlamda okul çevresine de hizmet etmektedir. Okul saatleri dışında bahçemizin korunması ve uygun kullanımı konusunda tüm kullanıcılardan ve komşularımızdan duyarlılık bekliyoruz." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salih Korkut Budras Fen Lisesinde Amfi Tiyatro ve Yeni Bahçe Düzenlemesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement