Salih Topyay, İzmir Atillaspor'a Transfer Oldu - Son Dakika
Yerel

Salih Topyay, İzmir Atillaspor'a Transfer Oldu

Salih Topyay, İzmir Atillaspor\'a Transfer Oldu

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Zonguldak Kömürspor’un kadrosunda yer alan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Salih Topyay, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İzmir Atillaspor’a transfer oldu.

15.07.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Zonguldak Kömürspor'un kadrosunda yer alan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Salih Topyay, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İzmir Atillaspor'a transfer oldu.

Kozlu Belediyesor'da iki buçuk sene top koşturan ve geçen sene devre arasında Kömürspor'a gelen Salih Topyay, 5 maçta 450 dakika süre kalmıştı. 2013-2014 sezonunda İzmir Süper Lig'de Şampiyon olarak baraj maçı oynamaya hak kazanan Atillaspor, Foça Belediyespor'u 3-2 yenerek Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi başarmıştı. İzmir Atillaspor'a transfer olan 25 yaşındaki oyuncu Salih Topyay, "Kozluspor'da iki buçuk senemi verdim. Çok güzel günlerim geçti Kozluspor'a teşekkür ederim. Geçen sene devre arası Zonguldakspor'a transfer oldum. O güzel şampiyonluğu Zonguldak halkına yaşattığımız için çok gururluyum. Şimdi İzmir Atillaspor için ter dökeceğim. İnşallah ayni başarıları İzmir'de de yaşarım. Kozlu ve Zonguldak'ta bana emeği geçen herkese teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin bu arada Kozlu ve Zonguldak taraftarına da teşekkür ederim" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salih Topyay, İzmir Atillaspor'a Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement