Salih Yılmaz Albüm Lansman Konserini Gümüşhane'de Yaptı - Son Dakika
Yerel

Salih Yılmaz Albüm Lansman Konserini Gümüşhane'de Yaptı

Salih Yılmaz Albüm Lansman Konserini Gümüşhane\'de Yaptı

Karadeniz müziğinin genç ve sevilen sanatçılarından Salih Yılmaz, ‘Marnin’ adlı albümünün lansman konserini Gümüşhane’de gerçekleştirdi.

28.11.2015 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz müziğinin genç ve sevilen sanatçılarından Salih Yılmaz, 'Marnin' adlı albümünün lansman konserini Gümüşhane'de gerçekleştirdi.

Jova Grup Organizasyon tarafından 15 günde bir organize edilen konser programları kapsamında düzenlenen etkinlik Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Yaklaşık 2 saat süren konserinde "Marnin" adlı albümü ve diğer albümleri ile ve Karadeniz müziğinin seçkin parçalarını seslendiren Yılmaz, kendisini izlemeye gelen yüzlerce gence unutulmaz bir gece yaşattı.

Gümüşhane'de kendisine gösterilen ilgi için teşekkür eden Yılmaz, "Özellikle sizleri bizimle buluşturan Jova Organizasyon'a çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir etkinlik ve organizasyonla Gümüşhane'ye ayrı bir hava kattılar. Gümüşhane'ye de lansman konserlerimiz çerçevesinde gelmiş olduk. Gümüşhane kitle, yapı, kültür ve şehir olarak çok güzel bir yer. İlerleyen dönemde içinde Gümüşhane'nin olduğu, buranın kültürünü anlatan bir şarkıyı da sevenlerimizle buluşturacağız" dedi.

Konserin ardından Yılmaz, hayranlarına imza dağıtırken çok sayıda hayranı ise Yılmaz'la fotoğraf ve selfie çekilmek için birbiriyle yarıştı.

Jova Grup Organizasyon sahiplerinden Akif Akbulut, Grup İmera ile başladıkları konser programları kapsamında ikinci etkinliklerini sevilen sanatçı Salih Yılmaz'la yaptıklarını ve çok sayıda olumlu geri dönüş aldıklarını söyledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salih Yılmaz Albüm Lansman Konserini Gümüşhane'de Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement