Salihli 1 Haftada 2'nci Şehidini Verdi - Son Dakika
Güncel

Salihli 1 Haftada 2'nci Şehidini Verdi

Salihli 1 Haftada 2\'nci Şehidini Verdi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Salihlili polis memuru Mehmet Uyar'ın ölüm haberiyle hüzne bürünen kentte, şehidin baba ocağı ve mahallesi Türk bayraklarıyla donatıldı.

30.07.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Salihlili polis memuru Mehmet Uyar'ın ölüm haberiyle hüzne bürünen kentte, şehidin baba ocağı ve mahallesi Türk bayraklarıyla donatıldı. Salihli Belediyesi de şehidin baba evinin bulunduğu Güneş Mahallesi'ne iki taziye çadırı kurdu.

SALİHLİ'YE GELECEKTİ

Şehit polis memuru Mehmet Uyar'ın kızkardeşi Ummuhan Pınar, ağabeyinin terör eylemleri ile ilgili olarak kendileriyle hiç konuşmadığını söyledi. Ağabeyinin üç yıllık evli ve 5 yıllık polis memuru olduğunu belirten Pınar, "Ağabeyimin eşi Nedime Uyar ile en son iki gün önce konuştum. Kısa bir süre sonra Salihli'ye geleceklerdi. Bu konuyla ilgili görüştük. Ağabeyimi sorduğumda, O'nun sabaha karşı görevini bitirip eve geleceğini söylemişti" dedi.

Şehit Polis Memurunun dayısı Şefik Gündoğan, "Kendisiyle en son bayramdan sonra görüşme imkanımız oldu. Artık söylenecek bir şey yok. Bu devleti yönetenlerin heralde akılları başlarındadır" dedi.

İKİNDİDE TÖREN DÜZENLENECEK

Şehit polis memuru Mehmet Uyar için bugün ikindide Salihli'deki Hamidiye Camisi'nde tören düzenlenecek. Uyar, kılınacak cenaze namazının ardından ilçede toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Salihli 1 Haftada 2'nci Şehidini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement