Salihli Belediyespor Antrenörü İlter Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Salihli Belediyespor Antrenörü İlter Açıklaması

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden Salihli Belediyespor'un antrenörü Gül İlter, 8 Kasım Pazar günü konuk edecekleri Sarıyer Belediyespor'u yenerek, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

06.11.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden Salihli Belediyespor'un antrenörü Gül İlter, 8 Kasım Pazar günü konuk edecekleri Sarıyer Belediyespor'u yenerek, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Ege temsilcisi, Sarıyer Belediyespor maçının hazırlıklarını Salihli Spor Salonu'nda yaptığı idmanla tamamladı.

İlter, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Sarıyer Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti.

Mağlubiyet serisine son vermek istediklerini belirten İlter, "Ligin ilk 4 haftasında istediğimiz sonuçları alamadık. Üst üste oldukça güçlü rakiplerle mücadele ettik. Pazar günü sahamızda Sarıyer Belediyespor ile mücadele edeceğiz. Saha ve seyircimizin avantajını kullanarak bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Salihli Belediyespor olarak ligin yeni ekibi olmamız nedeniyle istediğimiz sonuçlara bir anda ulaşmamız için zamana ihtiyacımız var. Sarıyer Belediyespor maçı ile çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Salihli Belediyespor Antrenörü İlter Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement