Salihli'de "At, Eşek, Domuz Eti" İddiaları - Son Dakika
Yerel

Salihli'de "At, Eşek, Domuz Eti" İddiaları

Salihli Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, ilçede at, eşek ve domuz etine rastlamadıklarını bildirdi.

13.03.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, ilçede at, eşek ve domuz etine rastlamadıklarını bildirdi.

Yıldırım, Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Fatih Azak ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, "ilçedeki bazı lokanta ve işyerlerinde at, eşek, domuz etine rastlanıldığına" dair söylemlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Et ve ürünlerinin sıkı denetim altında olduğunu, yapılan denetimlerde kesinlikle at, eşek ve domuz etine rastlamadıklarını vurgulayan Yıldırım, ilçede 206 gıda üretim, bin 446 gıda satı şve toplu tüketim işletmesinin olduğunu dile getirdi.

Yıldırım, "Salihli'de denetimler titizlikle devam ediyor. Yapılan denetimlerde et ve et ürünleri satan işletmelerden numuneler alınıp, bu numuneler akredite ve yetkili laboratuvarlarda incelenmektedir. Bu numunelerden olumsuz gelen işletmelere gerekli idari yaptırım kararları uygulanmaktadır. Salihli'de lokanta ile gıda üretim ve satış yerlerinde yapılan denetimlerde her hangi bir olumsuz kesinlikle yoktur" diye konuştu.

Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Fatih Azak ise "At, eşek ve domuz eti söylentileri Salihli'de son günlerde çok konuşulmaya başlandı. Böyle bir şey kesinlikle yok. Vatandaşımızın içi rahat olsun" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Salihli'de 'At, Eşek, Domuz Eti' İddiaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement