Salihli'de Organik Tohum Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Organik Tohum Seferberliği

Salihli\'de Organik Tohum Seferberliği

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Beşeylül İlkokulu ve kısa adı GEMA olan Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfının ortak çalışmasıyla ’Organik Tohum Yaygınlaştırma’ Projesi hayata geçiriliyor.

21.02.2017 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Beşeylül İlkokulu ve kısa adı GEMA olan Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfının ortak çalışmasıyla 'Organik Tohum Yaygınlaştırma' Projesi hayata geçiriliyor.

Proje kapsamında Beşeylül İlkokulu Müdürü Ahmet Sarp, Müdür Yardımcısı Nahide Girgin ve Okul Aile Birliği Başkanı İlkay Erdem ile GEMA Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette GEMA Vakfı Genel Başkanı Kilimcigöldelioğlu, GEMA Vakfı ile Beşeylül İlkokulunun ortaklaşa düzenlediği 'Organik Tohum Yaygınlaştırma' projesi kapsamında Başkan Zeki Kayda'ya bilgiler verdi.

Kilimcigöldelioğlu, Kıbrıs Girne Karşıyaka İlkokulu ile Beşeylül İlkokulu arasında gerçekleştirilecek olan tohumların takas şenliği konusunda belediyeden yardım istedi. Okul Aile Birliği Başkanı Erdem de, okulun eksiklerinin olduğunu ifade ederek, bu konuda Başkan Zeki Kayda'dan yardım beklediklerini iletirken, Okul Müdürü Ahmet Sarp ise eğitim kurumları ile okullara gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, eğitime her zaman destek olduğunu ve belediye olarak istenilen yardımları gerçekleştireceğini belirterek, GEMA Vakfı Genel Başkanı Kilimcigöldelioğlu, Beşeylül İlkokulu Müdürü Sarp, Müdür Yardımcısı Girgin ve Okul Aile Birliği Başkanı Erdem'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Organik Tohum Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement