Salihli'de Pop Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Salihli'de Pop Rüzgarı

Manisa Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Salihli'de düzenlenen pop konserinde nostalji rüzgarı esti.

11.01.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konsere, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Salihli Belediyesi Daire Müdürleri ile çok sayıda müziksever vatandaş katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından hazırlanan pop konserinde, Solist Efe Çıraklar 90'lı yıllara damgasını vuran birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Konservatuvar Dans Topluluğu'nun hazırladığı dans ve görsel şovları ile seyircilerin büyük beğenisini kazanan konserde, Efe Çıraklar'ın söylediği şarkılara salonu dolduran seyirciler de eşlik etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerinin ara vermeden devam edeceğini belirten Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli'ye müzik dolu bir gece yaşatan Solist Efe Çıraklar ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarına teşekkür ederek, konserin sunuculuğunu yapan Gizem Çıraklar'a çiçek takdim etti.

Başkan Yardımcısı Karaoğlu,"Kültürel etkinliklere ayrı bir önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda'ya    sizler adına teşekkür ediyorum. Salihli, kış boyunca birçok kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli'de Pop Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement