Salihli'de Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Ramazan Coşkusu

Salihli\'de Ramazan Coşkusu

Salihli Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel Ramazan etkinlikleri, bu kez Mersinli mahallesine taşınarak vatandaşlarla buluşturuldu.

16.06.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen geleneksel Ramazan etkinlikleri, bu kez Mersinli mahallesine taşınarak vatandaşlarla buluşturuldu.

Ramazan ayının geleneksel coşkusunu yaşatan etkinlikte, Tasavvuf müziğinden ilahi ve dini sohbetlere, Hacivat-Karagöz ile gölge oyunlarına, semazen gösterilerine kadar geleneksel Ramazanların bütün güzellikleri, Mersinli mahallesinde yeniden canlandırıldı. Salihli Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri programına katılan tüm konuklara, geleneksel Osmanlı şerbeti ile macun ikram edildi. Palyaço eşliğinde keyifli vakit geçiren çocuklar, etkinlikte düzenlenen yarışmalar ve yarışma sonrasında dağıtılan hediyelerle mutlu bir Ramazan akşamı geçirdiler. Salihli Belediyesi'nin Mersinli mahallesinde gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri programına, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın eşi Sevgi Kayda, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, MHP Salihli ilçe teşkilatı yönetimi, MHP Kadın Kolları ile mahalle sakinleri ve çocuklar katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement