Salihli'de Şehit Emniyet Amiri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Şehit Emniyet Amiri İçin Mevlit Okutuldu

Salihli\'de Şehit Emniyet Amiri İçin Mevlit Okutuldu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Salihlili Emniyet Amiri Doğan Sakarya’nın Yörük Mahallesi Nurettin Ersoy Caddesindeki baba ocağında Mevlid-i Şerif okutuldu.

14.04.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Salihlili Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın Yörük Mahallesi Nurettin Ersoy Caddesindeki baba ocağında Mevlid-i Şerif okutuldu.

Salihli Cumhuriyet Camii İmamı Bahtiyar Karabacak, Saliha Camii İmamı Cumali Ertaş, Dedetaşı Camii İmamı Muammer Kaya, Kurtuluş Fatih Camii İmamı İbrahim Erkan ve Hz. Ömer Camii İmamı Davut Uyar tarafından Kur'an-ı Kerim okunan mevlit programında Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya ve tüm şehitler için dualar okunup mahalle halkına ve katılımcılara yemek ikram edildi.

Mevlit programına şehidin babası Mehmet Sakarya, annesi Fatma Sakarya, abisi Kazım Sakarya ile yakınları ve Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Işık Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Emniyet Amiri Emin Karaca, Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, emniyet personeli, yakınları ile vatandaşlar katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Şehit Emniyet Amiri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement