Salihli'de Temizlik İşlerinin, Araç Filosu Güçleniyor - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Temizlik İşlerinin, Araç Filosu Güçleniyor

Salihli\'de Temizlik İşlerinin, Araç Filosu Güçleniyor

Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosuna yeni bir çöp kamyonu daha katıldı.

16.04.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosuna yeni bir çöp kamyonu daha katıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni çöp kamyonu ile araç filosunun güçlendiğini belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Büyükşehir yasasıyla birlikte Salihli Belediyesi'nin sorumluluk alanı genişledi. Merkezde 25 ve kırsal alanda 77 olmak üzere toplam 102 mahallemiz var. Bütün mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Yapılan hizmetler için araçlarımız yetersiz kalıyor. Salihli Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için yeni araçlar satın alarak araç filomuzu güçlendiriyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen araç teslim törenine Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Temizlik İşleri Müdürü Musa Yıldız ile şantiye çalışanları katıldı.

Başkan Zeki Kayda, 28 çöp kamyonu ile 102 mahalleye hizmet verildiğini, kullanılmaz durumda olan 2 çöp kamyonunun ise belediye şantiyesinde yenilendiğini söyledi. Başkan Zeki Kayda, şantiyede çalışanlarla çay içerek sohbet etti. Yeni alınan çöp kamyonunun 7 ton kapasiteli olduğu ve özellikle dar sokaklar ile mahalle aralarında çöp toplama işinin kolaylıkla yapılabileceği açıklandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Temizlik İşlerinin, Araç Filosu Güçleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement