Salihli'de Tiyatro Gününe Özel Oyun Sergilediler - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Tiyatro Gününe Özel Oyun Sergilediler

Salihli\'de Tiyatro Gününe Özel Oyun Sergilediler

Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla "Perde Arkası" adlı tiyatro oyununu izleyicilerle buluşturdu.

28.03.2017 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla "Perde Arkası" adlı tiyatro oyununu izleyicilerle buluşturdu.

Salihli Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosu'nda her salı saat 20.00'de sahnelenecek olan "Perde Arkası" adlı tiyatro oyununu, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ile çok sayıda tiyatro sever izledi. Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının Alpay Erdoğmuş yönetiminde sahnelediği "Perde Arkası" adlı tiyatro oyununda, geçmişten günümüze oynanan tiyatro oyunlarından derlenen sahneler yer alıyor. Seyircilerden büyük beğeni alan oyunda, günlük hayatta yaşanan olaylar eğlenceli bir üslupla anlatıldı. Oyun sonunda Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun oyuncuları ile Yönetmen Alpay Erdoğmuş'a teşekkür ederek, çiçek takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, "Bu anlamlı günde böyle güzel bir tiyatro oyununu hazırlayıp sunan birbirinden değerli oyuncularımızı kutluyorum. Salihli Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiğimiz destek artarak devam etmektedir. Perde Arkası isimli oyun, her hafta salı günü saat 20.00'de Belediye Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda sahnelenecektir. İzlemek isteyen tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Tiyatro Gününe Özel Oyun Sergilediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement