Salihli'de Toplu Taşıma Konusu Ele Alındı - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Toplu Taşıma Konusu Ele Alındı

Salihli\'de Toplu Taşıma Konusu Ele Alındı

Manisa’nın Salihli ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’in katılımı ile toplu taşıma konusu ele alındı.

20.01.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz'in katılımı ile toplu taşıma konusu ele alındı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında ve meclis salonunda gerçekleştirilen şehir içi toplu taşıma konusundaki değerlendirme toplantısına, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, Salihli Şöforler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Dağıstanlı, Salihli S.S. 24 Nolu Şehiriçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Kamil Uyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile minibüs esnafı katıldı. Değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Zeki Kayda, sorunların çözüm noktasında her zaman esnaflara destek olacağını belirterek, "Hepinize öncelikle hayırlı günler diliyorum. Toplu taşımayı nasıl daha verimli hale getirebiliriz konusu için burada toplandık. Hiç endişeye kapılmayın, sizleri Büyükşehir'de ben temsil ediyorum. Benimle paylaştığınız bütün istek ve taleplerinizi Cengiz Ergün Başkanıma iletiyorum. Geçtiğimiz günlerde sizlerle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptık ve Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanımız Mümin Deniz'e konuyu ilettim. Esnafımızın sorunlarını yerinde çözmek amacıyla düzenlediğimiz toplantının Salihli'mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"GELECEĞİ PLANLIYORUZ"

5326 sayılı yasa gereği toplu taşımada kullanılan araçların 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getirilmesinin öngörüldüğünü işaret eden Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, bu yasadan dolayı araçların modern ve alçak tabanlı olması gerektiğini söyledi. Ulaşım ve toplu taşıma konusunda esnafların bilgilendirilmesi amacıyla toplantının düzenlendiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ise "Biz bugünü değil geleceği planlıyoruz. Bizim amacımız, sizlerin kazancını daha da arttırmaya yönelik" dedi.

Toplantıda ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Salihli'de şehir içi toplu taşıma hatlarında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bir sunum yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Toplu Taşıma Konusu Ele Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement