Salihli'deki Kazada Ölen 3 Kişi Alaşehir'de Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Salihli'deki Kazada Ölen 3 Kişi Alaşehir'de Defnedildi

Salihli\'deki Kazada Ölen 3 Kişi Alaşehir\'de Defnedildi

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde iki otomobilin karşılıklı çarpıştığı kazada ölen 47 yaşındaki Süleyman Girgin, 59 yaşındaki Ahmet Usta ve 26 yaşındaki Güzin Çetin, Alaşehir'de toprağa verildi.

15.03.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde iki otomobilin karşılıklı çarpıştığı kazada ölen 47 yaşındaki Süleyman Girgin, 59 yaşındaki Ahmet Usta ve 26 yaşındaki Güzin Çetin, Alaşehir'de toprağa verildi.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, Salihli- Gölmarmara Karayolu Bintepeler Mevkii'nde meydana geldi. Gölmarmara'dan Salihli yönüne giden Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan Süleyman Girgin (47) yönetimindeki 09 S 0393 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 20 yaşındaki Emre Işık yönetimindeki 35 KB 1374 plakalı otomobille karşılıklı çarpıştı.

Kazada evli ve bir çocuk babası olan sürücü Girgin, arkadaşı evli ve iki çocuk babası Ahmet Usta ile baldızı Güzin Çetin öldü. Kazada sürücü Girgin'in eşi Hanife Girgin ile birlikte her iki araçta toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar, çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Kazada ölen Alaşehirli üç kişi için bugün kentte cenaze töreni düzenlendi. Süleyman Girgin ve Ahmet Usta için Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Birlik Camii'nde; Güzin Çetin için ise Caber Kamara Mahallesi Camii'nde öğlende namaz kılındı.

Birlik Camii'ndeki cenaze namazına MHP'li Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz ve vatandaşlar katıldı. Öğlende kılınan namazın ardından ölenler, Yeşilyurt Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Salihli'deki Kazada Ölen 3 Kişi Alaşehir'de Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement