Salihli - Pompalı Tüfekli Kavgada 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Salihli - Pompalı Tüfekli Kavgada 2 Kişi Yaralandı

Salihli - Pompalı Tüfekli Kavgada 2 Kişi Yaralandı

Pompalı tüfekli kavgada 2 kişi yaralandı Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, Murat G. aralarında husumet olduğu öne sürülen Orhan A.'ya pompalı tüfekle ateş etti.

14.08.2015 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pompalı tüfekli kavgada 2 kişi yaralandı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, Murat G. aralarında husumet olduğu öne sürülen Orhan A.'ya pompalı tüfekle ateş etti. Orhan A. ile yoldan geçen bir kişi tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Demokrasi Meydanı'nda bulunan Meydan Kafe önünde meydana geldi. Aralarında husumet olduğu iddia edilen Murat G. ile Orhan A. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat G. yanında getirdiği pompalı tüfekle Orhan A'ya ateş etti. Olayda Orhan A ile o sırada yoldan geçen ve bacağına saçma isabet eden Muhammet Remzi Çetiner yaralandı. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerini yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan zanlı Orhan A.'yı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Salihli - Pompalı Tüfekli Kavgada 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement