Salihli Tso'dan Öğrencilere Mont Yardımı - Son Dakika
Yerel

Salihli Tso'dan Öğrencilere Mont Yardımı

Salihli Tso\'dan Öğrencilere Mont Yardımı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik her sene gerçekleştirdiği yardımlara bu sene de devam etti.

25.11.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik her sene gerçekleştirdiği yardımlara bu sene de devam etti. STSO tarafından Manisa'nın Kula ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 300 adet mont Kula Kaymakamı Murat Güven'e teslim edildi.

Geçen senelerde eğitim ve öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, ayakkabı, okullara projeksiyon ve çeşitli yardımlar yapan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası bu senede ihtiyaç sahibi öğrencilere Kula'da mont yardımı yaptı.

Salihli TSO, Kula'da ihtiyacı olan ilköğretim öğrencilerine toplam 300 mont dağıttı. Montlar Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Halil Köseleci Mehmet Yavaş, Ulvi Uysal ile Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan tarafından Kula Kaymakamı Murat Güven'e teslim edildi.

Eğitim Öğretim dönemlerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılması gereken gerekli bir yardımın olduğunu ifade eden Kula Kaymakamı Murat Güven, "Salihli Ticaret ve Sanayi Odası her sene yaptığı yardımlara bu senede bir yenisini ekleyerek ilköğretim öğrencilerine dağıtılmak üzere 300 adet montu bize teslim etti. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ihtiyaç sahibi olan ilköğretim öğrencilerine bu montlarımızı dağıtacağız. Bu güzel projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

300 adet montun teslim edilmesinin ardından Kula Kaymakamı Murat Güven'i makamında ziyaret Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yüksel, 300 adet montun öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Her eğitim öğretim yılında Salihli Ticaret ve Sanayi Odası olarak yardım yaptıklarını dile getiren Yüksel, "Odamız her yıl eğitime katkı sağlıyor. Geçen senelerde yapılan yardımlar gibi bu sene de Kula'mızda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 300 adet montu meclis üyelerimiz Kula Kaymakamımız Murat Güven'e teslim etti. İlerleyen dönemlerde de ihtiyaç sahibi öğrencilere ve vatandaşlara oda olarak yardımlar yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Tso'dan Öğrencilere Mont Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement