Salihli Tso, Ekonomi Üniversitesi ile İndirim Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Salihli Tso, Ekonomi Üniversitesi ile İndirim Protokolü İmzaladı

Salihli Tso, Ekonomi Üniversitesi ile İndirim Protokolü İmzaladı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen arasında imzalanan protokole göre, Salihli TSO üyelerinin birinci derece yakınlarına Ekonomi Üniversitesi’nde yüzde 15 indirim yapılacak.

14.07.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen arasında imzalanan protokole göre, Salihli TSO üyelerinin birinci derece yakınlarına Ekonomi Üniversitesi'nde yüzde 15 indirim yapılacak.

Üniversiteye kayıtların son hızıyla devam ettiği bu günlerde Salihli TSO, Salihli, Kula ve Selendi'deki üyelerinin üniversiteye kayıt yaptırma aşamasındaki çocuklarına İzmir'deki Ekonomi Üniversitesi için indirim anlaşması imzaladı.

Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen indirim protokolü imza törenine Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, TSO Meclis Başkanı Süleyman Oral ile Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Rektör Prof. Esen, Salihli'nin ortaöğretimde başarılı bir ilçe olduğunu ve Salihli'den pek çok öğrencinin Ekonomi Üniversitesi'ni tercih ettiğini belirtti. 7 bin 500 civarında öğrencisi bulunan Ekonomi Üniversitesi'nin 15 yıllık maziye ve gurur veren bir akademik kadroya sahip olduğunu belirten Prof. Esen, üniversitede dijital bir devrim gerçekleştirdiklerini, 150 dersliğin akıllı hale getirildiğini, öğrencilerin mobil cihazlarla sınıflara bağlanarak dışarıdan derslerini takip edebildiğini anlattı.

Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli'nin yanı sıra Kula ve Selendi'yi de kapsayan, 3 bin civarında üyesiyle Manisa'nın Manisa TSO'dan sonra en büyük ikinci Odası olduklarını ifade etti. Oda olarak eğitime önemli katkılar sağladıklarını, okulların açılması, Salihli'de fakülte binasının yapılması konusunda her zaman liderliği sürdürdüklerini anlattı. Dershanelerin kapatılarak liselere dönüştürüldüğünü ve eğitim alanında sürekli bir ivme kaybı yaşandığını, bunun zaten bozuk olan eğitim sistemini daha da aşağılara çektiğini vurgulayan Yüksel, "Ekonomi üniversitesi, İzmir'deki en iyi vakıf üniversitelerinden biri. Salihli'den de çok öğrenciniz olduğunu biliyoruz. Üyelerimiz, yapacağınız bu yüzde 15'lik indirimle maddi olarak bir nebze rahatlayacak. Yaptığımız bu protokolü önemsiyoruz. Ekonomi Üniversitesi ile 10 yıl önce Salihli'nin ve yörenin kalkınması konusunda arama konferansları yaparak ortak çalışmalara imza atmıştık." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Tso, Ekonomi Üniversitesi ile İndirim Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement