Salihli'ye Altyapı Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Salihli'ye Altyapı Hizmeti

Salihli\'ye Altyapı Hizmeti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Başlıoğlu Mahallesinde döşediği kanalizasyon hattı çalışmalarına hızla devam ediyor.

20.07.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Başlıoğlu Mahallesinde döşediği kanalizasyon hattı çalışmalarına hızla devam ediyor. MASKİ'nin yaptığı yenileme çalışması mahallelinin yüzünü güldürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerde eski ya da hiç olmayan altyapıları modern bir yapıya kavuşturuyor. Bu kapsamda, Salihli'nin Başlıoğlu Mahallesinde başlayan kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları sürüyor. Toplamda 5 bin metre olan hattın bin 250 metresi tamamlandı. Ayrıca mahallenin, 7 bin 700 metrelik içme suyu şebeke hattı da MASKİ tarafından yenilenecek. Altyapı çalışmalarının yanı sıra MASKİ, mahalleye 100 metreküplük bir su deposu da kazandıracak.

Vatandaş olarak hizmetlerden çok memnunuz

Salihli Başlıoğlu Mahalle Muhtarı Tuncay Biçer, mahallelerinde başlayan çalışmaların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ, mahallemizin kanalizasyon hattını yeniliyor. Vatandaş olarak hepimiz bu hizmetlerden çok memnunuz. Halkımızın bu hizmetleri gördükçe yüzü gülüyor. Belediyemize, MASKİ çalışanlarına ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin içme suyu hattı da yenilenecek. Ayrıca MASKİ, mahallemizde 100 metreküplük bir içme suyu deposu da inşa edecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'ye Altyapı Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement