Salık: "Yeni Türkiye İçin Gece Gündüz Çalışacağım" - Son Dakika
Yerel

Salık: "Yeni Türkiye İçin Gece Gündüz Çalışacağım"

Salık: "Yeni Türkiye İçin Gece Gündüz Çalışacağım"

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yılmaz Salık, hedeflerini anlatarak, AK Parti’nin 13 yıllık başarılı iktidarını ‘2023 Siyasi Vizyonu’ ile daha da büyük başarılarla güçlendirerek sürdüreceğini belirtti.

28.03.2015 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yılmaz Salık, hedeflerini anlatarak, AK Parti'nin 13 yıllık başarılı iktidarını '2023 Siyasi Vizyonu' ile daha da büyük başarılarla güçlendirerek sürdüreceğini belirtti.

"Ülkeme ve İzmir'e hizmet etmek için yola çıktım" diyerek seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yılmaz Salık, milletvekili olması halinde İzmir'de yaşayan tüm vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için çalışacağına dikkat çekti. AK Parti'nin 13 yıllık süreçte başarılı hükümet politikaları ile birbirinden önemli projelere imza attığını dile getiren Salık, ileri demokrasi ve uzlaşma kültürüne dayalı siyaset anlayışı içinde yeni Türkiye'nin inşası için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi.

Milletvekili seçilse de, seçilmese de AK Parti'nin bir neferi olarak çalışacağını vurgulayan Salık, "Eğer halkımız beni seçer Milletvekili olursam, halkın içinden çıkmış bir vekil olarak halkla el ele gönül gönüle olacağım. Yeni Türkiye vizyonu ile hayata geçirilecek her projenin en büyük destekçisi ve emekçisi olacağım. Toplumun her kesimini kucaklayarak, ülkeme ve İzmir'imize hizmet edeceğim. Yeni Türkiye'mizin inşa süresinde partimizin verdiği her görevi hiç tereddüt etmeden yerine getireceğim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salık: 'Yeni Türkiye İçin Gece Gündüz Çalışacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement