Salıpazarı Kaymakamı Açığa Alındı - Son Dakika
Güncel

Salıpazarı Kaymakamı Açığa Alındı

Salıpazarı Kaymakamı Açığa Alındı

Samsun’un Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa alındı.

01.09.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa alındı.

Samsun'un Salıpazarı ilçesine 2013 tarihinde kaymakam olarak atanan 32 yaşındaki İskender Çolak, FETÖ soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırıldı. Görevinden uzaklaştırıldığını kendi sosyal paylaşım sitesinden de duyuran Kaymakam Çolak, "Değerli dostlar, bugün itibariyle açığa alınmış bulunmaktayım. Vazife yaptığım sürece sizlerin de şahit olduğu üzere haktan ve adaletten taviz vermeyip devletimle siz değerli Salıpazarlılar arasında köprü olmaya çalıştım. Anadolu'mun böyle güzel bir coğrafyasında görev yapmaktan da her an büyük haz duydum. Süreç bizi maalesef böyle zor bir duruma itti ama inşallah en kısa zamanda aranıza döneceğim hususunda zerre kadar şüphem yoktur. Çünkü 3-5 kendini bilmezin iftirasına devletimizin itibar etmeyeceğinden eminim. Dolayısıyla adalet illaki tecelli edecek ve suçsuz olduğumuz anlaşılacaktır. Bu vesileyle hepiniz hakkınızı helal ediniz" diye yazdı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Salıpazarı Kaymakamı Açığa Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement