Salman Khan: Çekimler Bitince Tecavüze Uğramış Gibi Hissediyorum - Son Dakika
Dünya

Salman Khan: Çekimler Bitince Tecavüze Uğramış Gibi Hissediyorum

Ünlü aktör Salman Khan, uzun çalışma saatlerini tecavüzle bir tutunca, tecavüz vakalarının önüne geçmeye çalışan Hintlilerin büyük tepkisini çekti.

22.06.2016 19:01  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

''Bollywood'un kötü çocuğu'' olarak da anılan ünlü aktör Salman Khan, uzun çalışma saatlerini tecavüzle bir tutunca, tecavüz vakalarının önüne geçmeye çalışan Hintlilerin büyük tepkisini çekti.

''TECAVÜZE UĞRAMIŞ KADIN GİBİ HİSSEDİYORDUM''

Indian Express'in aktardığına göre bir güreşçiyi konu alan yeni filmi Sultan'la ilgili konuşan 50 yaşındaki Khan, "Filmi çekerken, o 6 saat boyunca, çok fazla şey kaldırıyor ve itiyorum. Benim için zordu çünkü aynı 120 kg'lık adamı 10 kere 10 farklı açıdan kaldırmam gerekiyordu. Ringden çıkarken, yani çekimler bitince, tecavüze uğramış bir kadın gibi hissediyordum. Düz yürüyemiyordum." ifadelerini kullandı. Ayrıca Khan, kadınları kendisine sigara, alkol ve kahveyle eşlik eden 'yardımcılar' olarak tanımladı.

ÖZÜR, BABASINDAN GELDİ

Toplu tecavüzlerin çok sık yaşandığı ve çeşitli yasalarla bu vakaların önüne geçilmeye çalışıldığı ülkede bu ifadeleriyle büyük tepki çeken Khan, sosyal medyada da protesto edildi. Kullanıcılar #InsensitiveSalman (Düşüncesiz Salman) etiketi altında tepkilerini dile getirdi. Ulusal Kadın komisyonu (NCW) de Salman Khan'dan özür talep etti. Ancak özür, aktörün babası Salim Khan'dan geldi. Baba Khan oğlu adına özür dileyip "Salman'ın söyledikleri yanlış. Kötü niyetli söylemedi." dedi.

Salman Khan: Çekimler Bitince Tecavüze Uğramış Gibi Hissediyorum

Son Dakika Dünya Salman Khan: Çekimler Bitince Tecavüze Uğramış Gibi Hissediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Takir tukur bam kut: Cogu kadin iliskiden sonra boyle hisseder ya da gercegine maalesef maruz kalir. Neymis cekimden yoruluyormus da falan da filan da. 1 1 Yanıtla

Advertisement