Salon'da Tatil Bitti, Yeni Sezon Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

Salon'da Tatil Bitti, Yeni Sezon Başlıyor!

İstanbullu sanataseverlerin ilgiyle takip ettiği Salon'un 5. sezonu 10 Ekim'de başlıyor.

09.09.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salon, sanatseverlere, güncel müzikten caza, tiyatrodan söyleşiye, yine dopdolu bir program sunacak.

Salon, 10 Ekim Cuma akşamı, 2014'te Primavera, Coachella ve Roskilde gibi festivallerdeki performansıyla bu senenin en çok konuşulan gruplarından Future Islands konseriyle başlayacağı yeni sezonunda, Suuns, Marissa Nadler, The Boxer Rebellion, Emilie Simon, Olafur Arnalds'ın elektronik müzik projesi Kiasmos, East India Youth, Tom Adams ve Owen Pallett gibi güncel müziğin önemli isimlerini ağırlayacak.

Cazın merak edilen topluluklarından Red Snapper, Kairos Quartet, Arild Andersen Trio, Submotion Orchestra, GoGo Penguin ve Colin Stetson da Salon'un yeni sezonda konukları arasında.

Salon, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Türkiye müzik sahnesinin önemli isimlerine de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gevende, Gaye Su Akyol, Bubituzak, Dilek Türkan, Birsen Tezer, Taksim Trio ve İncesaz, Ah! Kosmos, Sapan, Kaan Bulak ile The Away Days de Salon sahnesinde olacak isimler arasında.

Salon'da Pazartesi akşamları Oyun Salonu geceleri de sürüyor. Türkiye'den Ceren Ercan'ın İstenmeyen ve Ufuk Tan Altunkaya'nın Kalem adlı oyunlarının yanı sıra Polonya–Türkiye arası diplomatik ilişkilerinin tesisinin 600. yıldönümü kutlamaları kapsamında Türkiye-Polonya ortak yapımı iki oyun da Salon sahnesinde olacak: Polonyalı yönetmen Radek Rychick'in Türkiye'den üç oyuncu ile sahneye koyacağı AALST'ın dünya prömiyeri ile Polish Turkish Avat-Art Festivali kapsamındaki
In Between - WaMD Salon'da gerçekleştirecek.

Salon yeni sezonda da Doğan Kitap işbirliği ile edebiyat dünyasının önde gelen isimleriyle söyleşilere devam ediyor. Güven Erkin Erkal, müzik ve video gösterimi eşliğinde her hafta Türk Rock Tarihi kitabından bir bölümün ele alınacağı söyleşiler yapacak.

Biletler 12 Eylül Cuma günü satışta

Salon'un yeni sezon programının biletleri 12 Eylül Cuma günü satışa çıkacak. Biletler, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan ana gişe İKSV'den (pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) temin edilebilir. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi ise 9-10-11 Eylül.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salon'da Tatil Bitti, Yeni Sezon Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde inen nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri, parkta otlandı ve insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.


Advertisement