Salonlarının Yakılması Antrenmanlarına Engel Olmadı - Son Dakika
Yerel

Salonlarının Yakılması Antrenmanlarına Engel Olmadı

Hakkari'de IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde antrenman salonları yakılan sporcular, Adana'da kamp yapıyor.

10.12.2014 11:56  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VOLKAN KAŞİK - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 6-7 Ekim'de IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde antrenman salonları yakılan sporcular, yaklaşık 2 aydır Adana'da kamp yapıyor.

Disk atma branşı sporcuları Ömer Atalay ve Mazlum Alp, antrenörleri Sercan Yavuz ile Adana'daki Yüreğir Serinevler Kamp Eğitim Merkezi'nde, Mersin ve Bursa'daki şampiyonalara hazırlanıyor.

Milli atlet Ömer Atalay, AA muhabirine, Yüksekova'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait spor salonlarının yakılmasına üzüldüğünü, çalışmalarını aksatmamak için arkadaşı ve antrenörü ile Adana'ya geldiklerini söyledi.

Mersin'de gelecek yıl 28 Şubat-1 Mart'taki Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası, 2-3 Mayıs'ta Bursa'da gerçekleştirilecek Nurullah İvak Atmalar Şampiyonasına hazırlandıklarını aktaran Atalay, "Yüksekova'daki olaylarda antrenman yaptığımız spor salonu yakıldığı için zor durumda kaldık ve buraya geldik. Adana'da imkanlar çok daha iyi" dedi.

Atalay, disk atmada 16 Yaş Altı Türkiye şampiyonluğu bulunduğunu, katılacağı şampiyonalarda da derece elde etmek istediğini belirtti.

Atlet Mazlum Alp de Adana'daki çalışmalarının iyi geçtiğini anlatarak, "İnşallah böyle devam eder. Burada milli takım hocamız bize destek oluyor, yol gösteriyor. Verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Katılacağım müsabakalardan dereceler ile ayrılmak istiyorum" diye konuştu.

Milli Takım antrenörü Sercan Yavuz da Yüksekova'da antrenman yapacak yer bulamadıkları için Atletizm Federasyonu'nun onayı ile Adana'ya geldiklerini ifade etti.

Yavuz, "Federasyonumuza çok teşekkür ediyoruz. Adana'daki imkanlardan yararlanıyoruz. Sporcularımız, çalışmalarının karşılığını inşallah alır" dedi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Salonlarının Yakılması Antrenmanlarına Engel Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement