Saltukova Beldesinde Futbol Turnuvası Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Saltukova Beldesinde Futbol Turnuvası Başlıyor

Saltukova Beldesinde Futbol Turnuvası Başlıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, geçen yıl ilki yapılan halı saha futbol turnuvasının hazırlıkları başladı.

02.05.2013 13:58  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, Belediyespor Kulübü tarafından geçen yıl ilki yapılan halı saha futbol turnuvasının hazırlıklarının başladığı bildirildi.

19 Mayıs günü gerçekleştirilecek turnuva açılışında, Zonguldak'ın geçmiş yıllarında profesyonel liglerinde oynamış futbolcularla, Belediye'nin eski futbolcularının yapacağı gösteri maçından sonra diğer maçların başlayacağı belirtildi.

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü yaptığı açıklamada, "Saltukova Belediyespor Kulübü olarak bu yıl tekrar halı saha futbol turnuvası yapmayı planlıyoruz. Geçtiğimiz yıl da bu turnuvayı yapmıştık. Beldemizde bulunan suni çim sahada 7'şer kişilik takımlar halinde bu turnuvayı organize edeceğiz. Amacımız; bunu geleneksel hale getirmektir. Çeşitli yaş kategorilerinde düzenlemeyi planladığımız bu turnuvayı her yıl geleneksel hale getirerek, gençlerimizi spora teşvik etmeye çalışıyoruz. Bunun için Belediyemiz zabıtasında müracaatlarımız başlamıştır. Turnuvada yer almak isteyen takımların müracaatlarını bekliyoruz." dedi.

Kura çekiminin 18 Mayıs günü yapılacağını açıklayan Başkan Düzlü, "Gençlik Haftası dolayısıyla ilk müsabakayı 19 Mayıs'ta başlatmış olacağız. Her yaştan herkesi bu turnuvaya davet ediyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saltukova Beldesinde Futbol Turnuvası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement