Sam Fisher Geri Dönüyor - Son Dakika
Teknoloji

Sam Fisher Geri Dönüyor

Sam Fisher Geri Dönüyor

Splinter Cell: Blacklist yeni ekran görüntüsü ve video haberi ile bekleyenleri sevindirdi

14.12.2012 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yusuf Tansu Büyüktalaş - - Ubisoft'un geliştirdiği Splinter Cell serisinin yeni üyesi Blacklist'e ait yeni video görseli ile ilgili sevindirici haberimiz var. Sam Fisher gün yüzüne çıkmak üzere!

Firmanın dün yeni bir görsel yayımlamasıyla verdiği haberde Splinter Cell: Blacklist'e ait yeni video bugün bizlerle olacak. Serinin hayranlarını sevindiren bu haber ile bizlerde yeni videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz.

2013'ün ilkbahar döneminde piyasaya çıkacak olan Splinter Cell: Blacklist hem aksiyon hem de gizlilik ögelerini aynı anda barındıran bir yapım olacak. E3'de ilk defa gösterilen oynanış videolarından sonra bir hayli eleştiriye maruz kalan Splinter Cell: Blacklist, adeta Assassins Creed vari bir oynanışa sahip gibi görünüyordu. Şimdi yeni video ile ilgili beklentiler de en azından bu tarzın geride bırakılması yönünde.

İlkbahar döneminde PC, XBOX 360 ve PS3 için aynı anda piyasaya çıkacak Splinter Cell: Blacklist için biraz daha sabırlı olup yarın yayımlanacak videoyu beklemekte fayda var.

Yusuf Tansu Büyüktalaş - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sam Fisher Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement