Samandıra'da Kartal Fırtınası - Son Dakika
Spor

Samandıra'da Kartal Fırtınası

Samandıra\'da Kartal Fırtınası

Sarı-lacivertli ekibin teknik patronu dünkü idmanda oyuncularına çıkıştı, "Sizi derbigalibiyetinin havasına girmiş görüyorum.

07.11.2014 08:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik Direktör İsmail Kartal dün sabah yapılan antrenmanda en sert yüzünü gösterdi.

Takımın lider olması ile rahatladığını gözlemleyen deneyimli çalıştırıcı tüm takımı topladı, sözlerine "Sizi derbi galibiyetinin havasına girmiş görüyorum” diye başladı. Herkesin ayağının yere basması gerektiğini vurgulayan Kartal, "Sadece güçlü bir takımı yendik. Şampiyon olmadık ya da kupa kazanmadık. Daha sezonun başı. Lider olmak zordur ama burada kalmak daha da zor. Asıl işimiz şimdi başlıyor” dedi.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü yarın oynayacakları Çaykur Rizespor maçı ile ilgili de bir konuşma yaptı ve rakibin deplasman performansına dikkat çekerek “Çaykur Rizespor tam bir deplasman takımı. Eskişehir ve Sivas’ı yendiler. Beşiktaş’tan da puan aldılar” ifadelerini kullandı. Kartal, daha önceki maçlarda olduğu gibi bu tip rakiplere karşı kilidi açmanın kolay olmadığını da belirtti, “Ne olursa olsun bu maçı kazanmak zorundayız” uyarısını yaptı.

Deneyimli hoca son olarak tüm takıma ihtiyaç duyduğunu belirterek, 24 kişiden de kendisini her zaman hazır tutmasını istedi.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Samandıra'da Kartal Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement