Samandıra'da Yıldırım ve Kartal Zirvesi - Son Dakika
Spor

Samandıra'da Yıldırım ve Kartal Zirvesi

Samandıra\'da Yıldırım ve Kartal Zirvesi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehir beraberliği sonrası Samandıra’da hocasıyla bir araya geldi.

03.12.2014 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehirspor karşısında son anda kurtarılan bir puanın ardından soluğu tesislerde aldı.

Yıldırım önce Teknik Direktör İsmail Kartal ile özel olarak görüştü. Buluşmada Başkan Yıldırım’ın takımın son durumu ile ilgili rapor istediği kaydedildi.

Yapılan bu zirveden sonra Başkan Yıldırım bazı oyuncularla da sohbet etti. Futbolcularla yapıcı bir tavır içinde konuşan Yıldırım’ın bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirtip, “Şampiyon olmak istiyorsak içeride puan kaybetmemeliyiz” dediği ifade edildi.

Eskiye dönüş

Fenerbahçeli futbolcular son Eskişehirspor maçı sonrası tam gün mesaiye tekrar başladı. Ancak bu sefer yönetimin kararı ile değil kendi istekleri ile bunu gerçekleştirdiler. Pazartesi günü sabah çalışmasının ardından akşama kadar tesislerde kalan oyuncular Eskişehir maçının analizini yaptı. Kupa maçı kadrosunda ilk 18’de yer almayan tüm oyuncular dün yine tesislerdeydi. Böyle bir zorunlulukları olmadığı halde hem genç oyuncuların yanında oldular, hem de Balıkesir deplasmanında neler yapmaları gerektiğini konuştular. Galatasaray derbisinde alınan mağlubiyet sonrası yönetim tam gün mesai zorunluluğu getirmiş, takımın arka arkaya aldığı galibiyetler sonrası bu uygulama rafa kalkmıştı.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Samandıra'da Yıldırım ve Kartal Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement