Samanyolu TV Yeni Sezonu Muhteşem Bir Dizi ile Açıyor - Son Dakika
Güncel

Samanyolu TV Yeni Sezonu Muhteşem Bir Dizi ile Açıyor

Samanyolu TV ekranlarında yepyeni bir dizi izleyicilerle buluşuyor.

03.09.2014 15:10  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl Küçük Gelin, Şefkat Tepe, Ötesiz İnsanlar, Ekip 1 ve İki Dünya Arasında gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren kanal, yeni projesi Yetim Gönüller dizisiyle bu sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Yağmur Ün, Gürkan Günal ve Semanur Uçar'ın oynadığı dizi iki yetim olan Asya (Yağmur Ün) ile Teğmen Kerem(Gürkan Günal)'in hayat hikayesini konu alıyor.

Dizide Asya, yetimhaneden ayrıldıktan sonra her türlü illegal şeyi ele geçirmek için masum yetim kızları evlendirip onları tuzağına çeken Kemal Bey'in eline düşer. Başına gelecek olaylardan habersiz olan Asya'yı bu çirkin tezgahı bozan Teğmen Kerem kurtarır. Oynanan oyunun farkında olmayan Asya ise kocasını öldürdüğü için teğmenden nefret eder. Ancak bu köye görevli olarak yeni gelen ve ilk operasyonunda Asya ile yolu kesişen Kerem için her şey çok farklı olacaktır.

İlk bölümü 10 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan yeni dizi Kerem ve Asya'nın ayrı başladıkları yolda birlikte ilerleyecekleri sürükleyici hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samanyolu TV Yeni Sezonu Muhteşem Bir Dizi ile Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement