Sambade Uyardı, Sosa Acımadı! - Son Dakika
Spor

Sambade Uyardı, Sosa Acımadı!

Sambade Uyardı, Sosa Acımadı!

Beşiktaş’ın 74 haftalık frikik golü hasretini noktalayan Jose Sosa, “Kaleci antrenörümüz Jose Sambade devre arasında kalecinin önde durduğunu söyledi.

22.12.2014 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jose Sosa dün çifte vurgun yaptı. Serbest vuruşta nefis bir plaseyle kaleci Oğuz’u avlayan Arjantinli yıldız bir yılı aşkın süre sonra golle buluştu. Sosa son golünü de Metalist forması altında 26 Ekim 2013’te Karpaty Lviv’e atmıştı. Sosa, Beşiktaş’ın frikik golü hasretini de noktaladı. Siyah-beyazlı takım ligde frikikten en son 74 hafta önce gol bulmuştu. Fernandes’in 2012-13 sezonunun 8. haftasında Trabzon ağlarına gönderdiği gol, Kartal’ın frikikten bulduğu son sayı olmuştu.

Sosa maçtan sonra attığı gol için kaleci antrenörü Jose Sambade’ye teşekkür etti. Arjantinli futbolcu, “Kaleci antrenörümüz Sambade’ye teşekkür ederim. Devre arasında kalecinin biraz önde durduğunu söyledi. Bu golü onun yardımıyla attım. İlk yarıda da benzer bir pozisyon vardı ancak kararsız kalmıştım. Aynı şans ikinci kez gelince vurdum ve golümü attım. Takım olarak iyi durumdayız. Böyle devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sambade Uyardı, Sosa Acımadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement