Samdob, Sosyal Sorumluluk Konserleriyle Sezona Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Samdob, Sosyal Sorumluluk Konserleriyle Sezona Başlıyor

Samdob, Sosyal Sorumluluk Konserleriyle Sezona Başlıyor

2014-2015 sanat sezonuna ilk kez gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projesi konserleriyle başlayacak olan Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB), O. Öner Özcan’ın orkestra şefliğinde ilk konseri 15 Ağustos’ta Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu’nda gerçekleştirecek.

12.08.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 sanat sezonuna ilk kez gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projesi konserleriyle başlayacak olan Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB), O. Öner Özcan'ın orkestra şefliğinde ilk konseri 15 Ağustos'ta Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu'nda gerçekleştirecek.

22 Ağustos'ta Samsun Alaçam'da köy meydanında gerçekleşecek ikinci konserden sonra 29 Ağustos'ta Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir konser daha verecek olan Samsun Devlet Opera ve Balesi'nden yapılan açıklamada müdürlük olarak ilk kez gerçekleştirecekleri sosyal sorumluluk projelerinin sezon içinde artarak devam edeceği, huzurevleri, çocuk esirgeme kurumları ve cezaevlerinde de düzenli konserler verileceği belirtildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samdob, Sosyal Sorumluluk Konserleriyle Sezona Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement