Son dakika Selçuk haberleri, Selçuk son dakika, son dakika Selçuk

Son Dakika Selçuk Haberleri

  • Sakarya'da Belediye Başkan Adayları ve Sendikalar Çanakkale Zaferi'ni Kutladı
    17:24 Sakarya'da Belediye Başkan Adayları ve Sendikalar Çanakkale Zaferi'ni Kutladı

    Sakarya'da bazı belediye başkan adayları ile sendikalar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla mesaj yayımladı.

  • Bilecik'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
    16:00 Bilecik'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'cu yıl dönümü töreni düzenlendi. Törenlerde çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve konuşmalar gerçekleştirildi. Ayrıca öğrencilerin hazırladığı programda tiyatro oyunu ve şiirler sunuldu. Törenin ardından protokol üyeleri şehit kabirlerini ziyaret ederek dualar okudu. Program sonunda ise şehit aileleri ziyaret edildi.

  • Osmaneli'de Çanakkale Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi
    15:50 Osmaneli'de Çanakkale Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü töreni düzenlendi.

  • TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımını Belirledi
    14:46 TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımını Belirledi

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesinin olağan genel kurulu sonrası seçilen yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı yapılarak yeni yönetim kurulu belirlendi. Başkan Selçuk Kılıç liderliğindeki yönetim kurulu, Barış Yurduseven, Yunus Emre Sel, Nurgül Günaydın, Özer Çalık, Yahya Karabina ve İsmail Düzgün'den oluşuyor.

  • 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi
    14:19 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi

    Sakarya, Düzce, Zonguldak, Karabük, Kocaeli ve Bolu'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Vali, belediye başkanı, askeri yetkililer, gaziler ve vatandaşlar törenlere katıldı. Törenlerde çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, askeri atışlar ve dua gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

  • Manisa'nın ilçelerinde şanlı zaferin 109. yılı kutlandı
    13:35 Manisa'nın ilçelerinde şanlı zaferin 109. yılı kutlandı

    Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı Manisa'nın ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Salihli, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde gerçekleştirilen etkinliklerde şehitler anıldı. Törenlerde çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve dua edilmesi gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Ayrıca, Salihli'de Asri ve Karaağaç Mezarlığındaki şehitlikler ziyaret edildi ve Sarıgöl'de anma programı düzenlendi.

  • Alaplı'da Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Programı Yoğun İlgi Gördü
    13:29 Alaplı'da Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Programı Yoğun İlgi Gördü

    Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde düzenlenen Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma programına, kaymakam, belediye başkanı, jandarma komutanı, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Programda öğrencilerin hazırladığı sunum izlendi, şiirler okundu ve ödüller verildi. İmam hatip lisesi ve fen lisesi öğrencileri tarafından tiyatro gösterisi yapıldı.

  • Selçuk Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu
    13:14 Selçuk Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu

    Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, gençlerle bir araya gelerek sorularını cevapladı. Buluşmada gençlerin sosyalleşme, kültür sanat etkinlikleri ve spor alanlarına yönelik talepleri üzerine konuşuldu.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençler ve köyler için 'Köyümde Hayat Var' Projesi'ni açıkladı
    13:07 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençler ve köyler için 'Köyümde Hayat Var' Projesi'ni açıkladı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni dönemde gençler ve köyler için hazırladıkları 'Köyümde Hayat Var' Projesi ile gençlerin tarıma yönelmesini ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamasını hedeflediklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, 12 kırsal mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.

  • Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünde Şehit Mezarları Duygusal Anlar Yaşattı
    12:58 Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünde Şehit Mezarları Duygusal Anlar Yaşattı

    Türk milletinin 1915'te tarihe altın harflerle adını yazdırdığı Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde Türk bayrakları ile donatılan şehit mezarları görenlere duygusal anlar yaşatmanın yanı sıra hem gurur verdi hem de yürekleri burktu.

  • Bayraktar AKINCI, Süpersonik Füze Atış Testlerini Başarıyla Tamamladı
    12:40 Bayraktar AKINCI, Süpersonik Füze Atış Testlerini Başarıyla Tamamladı

    Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI, İHA-230 Süpersonik Füze atış testlerini başarıyla tamamladı. Test görüntüleri Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından paylaşıldı.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Çanakkale Valiliğini ziyaret etti
    12:32 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Çanakkale Valiliğini ziyaret etti

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer komutanlar ile birlikte Çanakkale Valiliğini ziyaret etti. Bakan Güler, valilik şeref defterini imzaladı ve Vali İlhami Aktaş ile görüşerek sohbet etti. Ziyaret sırasında Vali Aktaş, Bakan Güler'e 57. Alay Sancağı takdim etti.

  • Efes Selçuk Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu
    11:28 Efes Selçuk Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu

    Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ayasuluk Kitap Kafe'de düzenlenen Açık Mikrofon Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya geldi. Ceritoğlu Sengel, gençlerin sosyalleşme, kültür sanat etkinliklerine katılma ve spor yapabilecekleri alanların çoğaltılması için spor salonu ve gençlik merkezi projesini anlattı.

  • Düzce'de Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü anma programı düzenlendi
    11:28 Düzce'de Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü anma programı düzenlendi

    Düzce'de, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında anma programı düzenlendi. Programda çelenk koyması, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve saygı atışı yapıldı. Düzce Valisi Selçuk Aslan, şehitlerin huzurunda eğilerek onlara minnet duyduğunu belirtti. Program, Kur'an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesiyle sona erdi.

  • Türk ve Hollandalı Genç Kız Futbolcular Arasında Dostluk Maçı
    17 Mar Türk ve Hollandalı Genç Kız Futbolcular Arasında Dostluk Maçı

    Türkiye-Hollanda Dostluk Anlaşması'nın imzalanmasının 100. yıl dönümünde, Türk ve Hollandalı genç kız futbolcular arasında dostluk maçı yapıldı. Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy, Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık, Hollanda Dışişleri Bakanlığındaki diplomatlar ve Hollanda Futbol Federasyonu yetkilileri maçı birlikte izledi. Büyükelçi Ünal, maçta sportmenlik kurallarına uygun oynayan tüm futbolcuları ve maçı kazanan Hollanda takımını tebrik ederek, Türk-Hollanda dostluğunun sonsuza kadar süreceğine inandıklarını belirtti. Hollanda Dışişleri Bakanlığı ise ortak futbol tutkusunun Hollanda ve Türkiye'yi birbirine yakınlaştırdığını vurgulayarak, bu özel maçın aynı zamanda iki ülke arasındaki 100 yıllık dostluğun da kutlandığını ifade etti.

  • Saadet Partisi ve İYİ Parti adaylarından seçim çalışmaları ziyaretleri
    17 Mar Saadet Partisi ve İYİ Parti adaylarından seçim çalışmaları ziyaretleri

    Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan ve İYİ Parti adayı Selçuk Kılıçaslan, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ayhan, Sakarya'yı depreme ve afetlere karşı dayanıklı hale getirmek için önlemler alacaklarını belirtirken, Kılıçaslan ise İYİ Belediyecilik anlayışını vatandaşlara göstereceklerini ifade etti.

  • İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Partilileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Tanıtım Tabelalarına Zarar Verdi
    17 Mar İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Partilileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Tanıtım Tabelalarına Zarar Verdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziakdemir-Sıcaksu Kentsel Dönüşüm parapetlerinde bulunan tanıtım tabelalarına İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki partililer tarafından sprey boya ile zarar verildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, tanıtım tabelalarının siyasi parti adı, logosu ve adaylıkla ilgili ifadelerin olmadığı ve halka hizmet ve projeleri duyurmak amacıyla kullanıldığı belirtildi.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü kutladı
    17 Mar Düzce Valisi Selçuk Aslan, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü kutladı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi mesajında, Çanakkale'nin milletin azim ve iradesinin vatan olma yolculuğundaki en büyük başlangıç olduğunu belirtti. Vali Aslan, şehitlerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anarak, vatan sevgisi ve kahramanlarımıza duyulan saygının önemine vurgu yaptı.

  • Düzce'de Kafkas Anıt Rölyefi için açılış töreni düzenlendi
    17 Mar Düzce'de Kafkas Anıt Rölyefi için açılış töreni düzenlendi

    Düzce'de yapılan Kafkas Anıt Rölyefi'nin açılış töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan yetkililer, Düzce'nin kültürel zenginliğini vurgulayarak, toplumsal hafızanın sanata dökülmesinin önemini belirtti. Açılışta rölyefte yer alan figürlerin temsili hakkında bilgiler verildi ve Kafkaslar'da yaşanan sürgün ve Anadolu'nun yurt edinilmesi konuşuldu.

  • Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: 'Çok Üzgünüm'
    17 Mar Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: 'Çok Üzgünüm'

    Gaziantep FK'nın teknik direktörü Selçuk İnan, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-1 yenildikleri maçın ardından üzgün olduklarını belirtti. İnan, oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve pozisyonlar yakaladıklarını ancak sonucu getiremediklerini söyledi. Ayrıca, ofansif çalışmalarının iyi olduğunu ve Gökhan Akkan'ın önemli bir maç çıkardığını ifade etti. İnan, kümede kalma puan barajının 42'de kalacağına inandığını da ekledi.

  • TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti
    17 Mar TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti

    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Görüşmede, kentteki ticaret ve sanayi alanındaki gelişmeler konuşuldu. Hisarcıklıoğlu, Düzce'nin küçük ama dinamik bir şehir olduğunu belirterek, şehrin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin başarı getirdiğini vurguladı. Vali Aslan ve Başkan Özlü de Hisarcıklıoğlu'nun ülkenin ticaret ve sanayisine katkılarını takdir ettiklerini ifade etti.

  • Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: Bu benim kariyerimdeki en üzüldüğüm maç oldu
    17 Mar Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: Bu benim kariyerimdeki en üzüldüğüm maç oldu

    Gaziantep FK, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-1 mağlup olduktan sonra Teknik Direktör Selçuk İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında büyük üzüntü yaşadığını belirtti. İnan, oyuncularını tebrik ettiğini ve maçı daha önceden koparabileceklerini ifade etti.

  • Fethiyespor, Uşakspor'u 4-0 mağlup etti
    17 Mar Fethiyespor, Uşakspor'u 4-0 mağlup etti

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 31. haftasında Fethiyespor, sahasında Uşakspor'u 4-0 mağlup etti. Fethiyespor'un gollerini Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat kaydetti.

  • VakıfBank, Kuzeyboru'yu 3-1 yenerek galibiyetini sürdürdü
    17 Mar VakıfBank, Kuzeyboru'yu 3-1 yenerek galibiyetini sürdürdü

    Vodafone Sultanlar Ligi 26. haftasında VakıfBank, Kuzeyboru'yu 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Salon: VakıfBank Spor Sarayı, Hakemler: Ramazan Çevik, Selçuk Görmen, Setler: 22-25 25-19 25-11 25-16, Süre: 91 dakika

  • Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'yı 3-1 Mağlup Etti
    17 Mar Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'yı 3-1 Mağlup Etti

    Trendyol Süper Ligin 30. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Gaziantep FK'yı 3-1 yenerek galibiyet elde etti. İbrahim Olawoyin ve Altin Zeqiri'nin attığı gollerle Çaykur Rizespor, sahadan 3 puanla ayrıldı.

  • Çaykur Rizespor ile Gaziantep FK arasında ilk yarı 0-0 bitti
    17 Mar Çaykur Rizespor ile Gaziantep FK arasında ilk yarı 0-0 bitti

    Trendyol Süper Lig'in 30. hafta maçında Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'yı konuk etti. İlk yarıda her iki takım da gol bulamayarak 0-0 berabere kaldı.

  • Kırklareli'de Trüf Mantarından 20 Çeşit Ürün Üretiliyor
    17 Mar Kırklareli'de Trüf Mantarından 20 Çeşit Ürün Üretiliyor

    Kırklareli'nin Vize ilçesinde kurulan işletmede ormandan eğitimli köpekler tarafından toplanan trüf mantarından konserve, yağ ve sos gibi 20 çeşit ürün üretiliyor. Trüf mantarını toplayan kişi sayısının az olması, zor yetişmesi ve az bulunmasından dolayı değerli olduğunu vurgulayan işletme müdürü Selçuk Argun, gelecek yıllarda Avrupa ülkelerine ihracat yapmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ın hayatı kitaplaştı
    17 Mar Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ın hayatı kitaplaştı

    Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ın hayatı, 'Fırtınalı Bir Yaşamöyküsü' başlıklı kitapla okuyucularla buluştu. Kitapta, Çağlar'ın çocukluk ve gençlik yılları, siyasete girişi, bakanlık yaparken yaşadıkları, NTV'nin kuruluşu ve Türk-Rus ilişkilerine katkıları anlatılıyor. Çağlar'ın hayatına ışık tutacak belgeler de kitapta yer alıyor.

  • Kağıthane'de silahlı saldırı kamerada: Hedefini vuramayınca iş yerine sıkıp kaçtı
    17 Mar Kağıthane'de silahlı saldırı kamerada: Hedefini vuramayınca iş yerine sıkıp kaçtı

    Kağıthane'de motosikletle gelen kasklı saldırgan bir şahsa silahlı saldırı düzenledi. Hedefini vurmayan saldırgan iş yerine kurşun yağdırıp kaçtı. Şüpheli yakalanırken, yaşananlar kameralara yansıdı. Olayın ardından polis ekipleri çalışma başlattı ve saldırgan tutuklandı.

  • Kağıthane'de motosikletli saldırgan iş yerine silahlı saldırı düzenledi
    17 Mar Kağıthane'de motosikletli saldırgan iş yerine silahlı saldırı düzenledi

    Kağıthane Sultan Selim Mahallesi'nde motosikletle gelen kasklı bir saldırgan, iş yerinin önünde bulunan bir kişiye silahlı saldırı düzenledi. Saldırganın hedefini vuramaması üzerine iş yerine kurşun yağdırıp kaçtığı görüntülendi. Şüpheli, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    17 Mar Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. TEM Otoyolu'nun Babaeski-Lüleburgaz kavşakları kesimi, Ankara-Niğde Otoyolu'nun Emirler Kavşağı bağlantı yolu, Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun belirli kesimleri, Osmaniye-Gaziantep yolunun belirli kesimleri, Tokat-Niksar yolunun belirli kesimleri, Çanakkale-Ezine-Ayvacık yolunun belirli kesimleri, Seydikemer-Söğüt yolunun belirli kesimleri, İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun belirli kesimleri, Diyarbakır-Mardin yolunun belirli kesimleri ve Artvin-Erzurum yolunun belirli kesimlerinde yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

  • TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: 'Yol doğru, ekonomik program doğru'
    17 Mar TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: 'Yol doğru, ekonomik program doğru'

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, seçimlerin ardından ekonomide düzelmelerin olacağını dile getirdi.

  • TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti
    17 Mar TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek ekonomide düzelmelerin olacağını dile getirdi.

  • Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, milli buz patenci Furkan Akar'ı tebrik etti
    17 Mar Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, milli buz patenci Furkan Akar'ı tebrik etti

    Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Hollanda'da düzenlenen Dünya Kısa Kulvar Sürat Pateni Şampiyonası'nda 500 metrede Türkiye rekoru kırarak yarı finale yükselen ve 500 metre Final B yarışında 9. olan milli buz patenci Furkan Akar'ı tebrik etti.

  • Düzce Valisi Şehit Babası Sadettin Kuru'yu ziyaret etti
    16 Mar Düzce Valisi Şehit Babası Sadettin Kuru'yu ziyaret etti

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, Özel Çağsu Hastanesine giderek, şehit olan Mustafa Kuru'nun babası Sadettin Kuru'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Aslan, aileye desteklerini ifade ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

  • KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti
    16 Mar KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti

    KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret ederek, İHA, SİHA, insansız helikopter ve insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'nın üretimi ve çalışmalarını inceledi. Tatar, savunma sanayinin milli olmasının önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin yeni yüzyılında önemli işlere imza atılacağına inandığını ifade etti.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, askerlerle birlikte iftar açtı
    16 Mar Düzce Valisi Selçuk Aslan, askerlerle birlikte iftar açtı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, Jandarma Komutanlığı ve Askerlik Şubesinde vatani hizmetini yapan askerlerle birlikte orucunu açtı. Vali Aslan, askerlerle sohbet ederken okunan ezan ile birlikte orucunu açtı. İftara Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve Müftü Osman Aydın da katıldı.

  • Trabzonspor Yöneticisi Birhan Emre Yazıcı, Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16 Mar Trabzonspor Yöneticisi Birhan Emre Yazıcı, Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trabzonspor Kulübü Proje ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Birhan Emre Yazıcı, Trabzon'da Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileriyle bir araya geldi. Yazıcı, öğrencilere sporun önemini anlatarak, Trabzonspor'un gelecek hedeflerinden bahsetti. Ayrıca, Yazıcı'ya öğrenciler tarafından plaket takdim edildi.

  • Düzce'de Basmacılar Çarşısı'nda iş merkezi ve kütüphane için temel atıldı
    16 Mar Düzce'de Basmacılar Çarşısı'nda iş merkezi ve kütüphane için temel atıldı

    Düzce'de 1999 depreminin ardından yıkılan Basmacılar Çarşısı'nda 24 yıldır atıl vaziyette kalan alanda Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi için temel atıldı. Hukuki ve mülkiyet sorunları aşılan alanda yapılacak olan kütüphane, şehir için büyük bir kazanım olarak değerlendirildi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto'yu deplasmanda mağlup etti
    16 Mar Bursa Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto'yu deplasmanda mağlup etti

    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 25. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto'yu deplasmanda 3-2 mağlup etti. Maçta 1-0 öne geçtikten sonra 2-1 geriye düşen Bursa ekibi, 51 dakika süren 4. seti '42-40' alarak karşılaşmayı 5. sete taşıdı.

  • Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Tümen ve Hudut Komutanlıklarını Denetledi
    16 Mar Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Tümen ve Hudut Komutanlıklarını Denetledi

    Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Şırnak'taki 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı, Zinar Dağı üs bölgesi ve Şırnak Gülyazı'daki 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı'nı denetledi.

  • Kara Kuvvetleri Komutanı Şırnak'ta İncelemelerde Bulundu
    16 Mar Kara Kuvvetleri Komutanı Şırnak'ta İncelemelerde Bulundu

    Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Şırnak Gülyazı'daki 48'inci Hudut Tugay Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Bayraktaroğlu'nun ayrıca Pençe-Şimşek Harekat bölgesinde bulunan Zinar Dağı üs bölgesini ziyaret ettiği belirtildi.

  • Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak
    16 Mar Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak. Gaziantep ekibi, Rizespor'u mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor. Takımın gol umudu ise Rumen santrfor Denis Dragus. Gaziantep FK'de 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor ve Rizespor karşısında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

  • Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Emeklinin oyuna talibim
    15 Mar Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Emeklinin oyuna talibim

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'da yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, emeklilere bayramda ikramiye ve zam yapılmasını istedi. Akşener ayrıca atanamayan öğretmenlerin ve haksızlığa uğrayan gençlerin oyuna talip olduğunu belirtti.

  • Meral Akşener, Sinan Ateş'in babasını ziyaret etti
    15 Mar Meral Akşener, Sinan Ateş'in babasını ziyaret etti

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden babası Musa Ateş'in evini ziyaret etti.

  • Meral Akşener: Seçimlerde milletin derdi konuşulmuyor
    15 Mar Meral Akşener: Seçimlerde milletin derdi konuşulmuyor

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'da düzenlenen bir iftar programında yaptığı konuşmada, seçimlerde milletin derdinin konuşulmadığını ve sonucunda milletin çırak çıktığını belirtti. Akşener, Türkiye'ye nefes aldırmak için İYİ Parti olarak yola çıktıklarını ve kazanmamayı tercih ettiklerini söyledi. Ayrıca, emeklilerin durumunu dile getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Akşener, emeklilerin oyuna talip olduğunu ifade etti.

  • Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı! 2 madde sayıp 'Bunları yaparsan oylar senin' dedi
    15 Mar Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı! 2 madde sayıp "Bunları yaparsan oylar senin" dedi

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimler öncesi Bursa'da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Akşener, "Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye ve bütün emeklilere 10 bin lira zam vermen gerekiyor. 31 Mart'a kadar bunları yap; oylar senin olsun. Cumhuriyetin yüzüncü yılında 100 bin öğretmenin tayinini hemen yapın. Atanamamış öğretmenlerin oyu senin olsun." ifadelerini kullandı.

  • Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: 100 bin öğretmen atamasını yap
    15 Mar Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: 100 bin öğretmen atamasını yap

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'da yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, seçime 16 gün kala 100 bin öğretmen atamasını yapmasını istedi. Akşener, atanamayan öğretmenlerin oyunu almak için bu adımı atması gerektiğini belirtti.

  • Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerini İftar Organizasyonunda Ağırladı
    15 Mar Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerini İftar Organizasyonunda Ağırladı

    Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erdoğan Bıyık, göreve geldikleri günden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. TSO, üyelerini iftar organizasyonunda ağırladı ve programa devlet erkanı da katıldı. Bıyık, yapılan çalışmalar ve başarılar hakkında bilgi vererek üyelere teşekkür etti.

  • Üniversite öğrencilerine özel Efes Kantin hizmete açıldı
    15 Mar Üniversite öğrencilerine özel Efes Kantin hizmete açıldı

    Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in öğrencilerin istekleri doğrultusunda hazırlanan Efes Kantin açıldı. Başkan Ceritoğlu Sengel, öğrenci dostu bir alan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • ROKETSAN tarafından geliştirilen İHA-122 Süpersonik Füze, Bayraktar Akıncı ile yapılan atış testini başarıyla tamamladı
    15 Mar ROKETSAN tarafından geliştirilen İHA-122 Süpersonik Füze, Bayraktar Akıncı ile yapılan atış testini başarıyla tamamladı

    AKINCI TİHA, uçuş esnasında İHA-122 füzesini hedef bölgeye başarıyla fırlattı. İHA-122 füzesi, yüksek hassasiyet, hızlı ateş gücü ve manevra kabiliyetiyle öne çıkıyor. Başarılı testler sayesinde tedarik sürecine hızla girmesi mümkün görünüyor.

  • PFDK kararları açıklandı
    14 Mar PFDK kararları açıklandı

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrası kulüplere verilen cezaları açıkladı.

  • Bakan Kacır, Düzce Bilim Merkezi açılış töreninde konuştu Açıklaması
    14 Mar Bakan Kacır, Düzce Bilim Merkezi açılış töreninde konuştu Açıklaması

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Artık amacımız gelişmiş ülkelere yetişmek değil, onların önünde, en ön sırada yer almaktır.

  • TSYD Trabzon Şubesi Başkanlığına Selçuk Kılıç Seçildi
    14 Mar TSYD Trabzon Şubesi Başkanlığına Selçuk Kılıç Seçildi

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesinin genel kurulunda Anadolu Ajansı (AA) Kıdemli Muhabiri Selçuk Kılıç, üçüncü kez başkanlığa seçildi. Genel kurulda yapılan seçimde Kılıç, 62 oy alarak başkanlığa yeniden seçilirken, diğer aday Gökmen Şahin 44 oyda kaldı. Kılıç, görevine devam edecek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TSYD Trabzon Şubesini daha da etkin hale getirmek için önemli projeler yapacaklarını belirtti.

  • Galatasaray Taraftarı Selçuk Tuncer Alanya'da Defnedildi
    14 Mar Galatasaray Taraftarı Selçuk Tuncer Alanya'da Defnedildi

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasındaki Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı sırasında rahatsızlanan ve hastanede vefat eden 62 yaşındaki Selçuk Tuncer, Alanya'da toprağa verildi. Tuncer'in cenazesi Gürses Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Bektaş Aile Mezarlığı'na defnedildi.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanlarını tebrik etti
    14 Mar Düzce Valisi Selçuk Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanlarını tebrik etti

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlıkçıları kabul ederek insan ve toplum sağlığını korumak için, gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarını tebrik etti. Vali Aslan, başarılarının devamını diledi.

  • Kahramanmaraş'ta depremde iş yeri yıkılan esnaf, konteyner iş yerinde hizmet vermeye devam ediyor
    14 Mar Kahramanmaraş'ta depremde iş yeri yıkılan esnaf, konteyner iş yerinde hizmet vermeye devam ediyor

    Kahramanmaraş'ta depremde iş yeri yıkılan bir esnaf, zorlu şartlara rağmen konteyner iş yerinde terzilik yaparak ekmek parasını kazanmaya devam ediyor. İşlerin azaldığını belirten esnaf, umutlu bir şekilde işlerin açılmasını ve eski günlerine dönüşü bekliyor.

  • Kahramanmaraş'ta depremde iş yeri yıkılan esnaf, konteyner iş yerinde hizmet vermeye devam ediyor
    14 Mar Kahramanmaraş'ta depremde iş yeri yıkılan esnaf, konteyner iş yerinde hizmet vermeye devam ediyor

    Kahramanmaraş'ta depremde iş yeri yıkılan esnaf, zorlu şartlara rağmen konteyner iş yerinde çalışmaya devam ediyor. Muzaffer Akbulut, geçici konteynerlerde terzilik yaparak ekmek parasını kazanmaya devam ediyor. İşlerin azaldığını belirten Akbulut, umutlu bir şekilde eski günlerine dönmeyi bekliyor.

  • Başkan Büyükkılıç, Kayseri'de İftar ve Teravih Programlarına Katıldı
    14 Mar Başkan Büyükkılıç, Kayseri'de İftar ve Teravih Programlarına Katıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle sakinleri ile iftar sofrasında buluştu, Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde ise vatandaşlarla teravih sonrasında bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, Ramazan Ayı'nın huzur ve bereketini Kayserililerle kucaklaşarak yaşayan Başkan Büyükkılıç, iftar sofralarında ve teravih sonrası vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

  • Gençlerbirliği 101 yaşında
    14 Mar Gençlerbirliği 101 yaşında

    Türk futbolunun köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, kuruluşunun 101. yılını kutluyor. Ankara'da 1923 yılında kurulan ve Türk futbolunda birçok başarıya imza atan Gençlerbirliği, şu anda Trendyol 1. Lig'de play-off mücadelesi veriyor.

  • AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Söğütlü ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi
    14 Mar AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Söğütlü ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

    AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Söğütlü ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhur İttifakı'nın Söğütlü Belediye Başkan adayı Selçuk Kurt'a destek verdi. Tever, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan bağlılıklarını vurguladı. Selçuk Kurt ise ilçeyi geleceğe hazırlama hedeflerini anlattı.

  • İstanbul Esenyurt Üniversitesi 1. İletişim Ödülleri Sahiplerini Buldu
    14 Mar İstanbul Esenyurt Üniversitesi 1. İletişim Ödülleri Sahiplerini Buldu

    İstanbul Esenyurt Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. İletişim Ödülleri'nde, 5 bin öğrencinin oylarıyla 13 kategoride alanında seçkin ve başarılı isimlere ödüller takdim edildi. Ödül töreni, radyo ve televizyon programcılığı alanında çalışan öğrenciler için önemli bir teşvik kaynağı olarak değerlendiriliyor.

  • Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor
    14 Mar Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Kırklareli-Çerkezköy, Çanakkale-Çan, Mudurnu-Bolu, İzmir-Torbalı-Belevi, Anamur-Aydıncık, Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile, Isparta-Antalya, Selçuk-Ortaklar-Aydın, Adıyaman-Kahta ve Arhavi-Hopa-Sarp yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü veya kontrollü olarak sağlanıyor.

  • Mustafa Kemal Atatürk'ün Harp Okulu'na Girişinin 125. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı
    13 Mar Mustafa Kemal Atatürk'ün Harp Okulu'na Girişinin 125. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

    Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Harp Okulu'na girişinin 125'inci yıl dönümü dolayısıyla Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu'nda tören düzenlendi. Törende konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına vurgu yaparak, öğrencilere ülke ve millete hizmet etmeleri çağrısında bulundu.

  • Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    13 Mar Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Selçuk İnan yönetimindeki antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma, pas çalışmaları ve 5'e 2 çalışmalarının ardından dayanıklılık testi yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye, dünya müzakere masalarının vazgeçilmez bir üyesidir
    13 Mar Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye, dünya müzakere masalarının vazgeçilmez bir üyesidir

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Türkiye, artık sahada ve masada gösterdiği etkinlikle dünya müzakere masalarının vazgeçilmez bir üyesidir" dedi.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Atatürk'ün Harp Okulu'na girişinin 125. yıl dönümünü kutladı
    13 Mar Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Atatürk'ün Harp Okulu'na girişinin 125. yıl dönümünü kutladı

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Türkiye Yüzyılı hedefleriyle başladığımız Cumhuriyetimizin ikinci asrında da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve uygulamaları, en önemli yol göstericimiz olacaktır.

  • Sağlık Bakanı Koca: Uzman hekim sayısı 2 katına çıkacak
    13 Mar Sağlık Bakanı Koca: Uzman hekim sayısı 2 katına çıkacak

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce'de yaptığı açıklamada, önümüzdeki 4 yıl içinde toplamda 56 bine yakın uzman hekimin mezun olacağını ve böylece var olan uzman hekim sayısının 2 katına çıkacağını belirtti. Ayrıca Bakan Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alıp gelmeyenlerin sayısının Türkiye genelinde 23 milyon kişi olduğunu ifade etti. Düzce'de ise bu sayının 100 bin olduğunu söyledi. Bakan Koca, ayrıca Düzce'de eğitim ve araştırma hastanesi eksikliği olduğunu ve yeni bir hastane yapmayı planladıklarını da açıkladı.

  • Başkan Büyükkılıç, Kayseri'deki STK'ları ziyaret etti
    13 Mar Başkan Büyükkılıç, Kayseri'deki STK'ları ziyaret etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cihannüma Derneği, Seyyid Burhaneddin Hz. Hizmet Vakfı, Birlik Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı, İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ve Aydınlar Ocağı'nı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, 'Başkan ve aday olarak sahanın her yerindeyiz' dedi.

  • CHP ve İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayları seçim çalışmalarına devam ediyor
    13 Mar CHP ve İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayları seçim çalışmalarına devam ediyor

    CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azize Çeroğlu, Sapanca ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çeroğlu, kentin ihtiyaçlarını belirlemek ve çözüm üretmek için çalıştıklarını belirtti. İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Kılıçaslan ise eczacılarla bir araya gelerek sağlık alanında yapılacak atılımları anlattı.

  • Bodrum'da liselerde medya okur yazarlığı ve yeni nesil gazetecilik seminerleri düzenleniyor
    13 Mar Bodrum'da liselerde medya okur yazarlığı ve yeni nesil gazetecilik seminerleri düzenleniyor

    Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bodrum'daki tüm liselerde 'Medya okur yazarlığı' ve 'Yeni nesil gazetecilik' konularıyla ilgili seminerler düzenleniyor. İlk seminer Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

  • Seçil Erzan'ın telefon mesajlarında Fulya ve Merve Terim ayrıntısı
    13 Mar Seçil Erzan'ın telefon mesajlarında Fulya ve Merve Terim ayrıntısı

    Yüksek gelirli fon vaadinde bulunarak aralarında ünlü futbolcu ve iş insanlarının da olduğu birçok kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle yargılanan bankacı Seçil Erzan'ın, kırık cep telefonundaki yazışmalar olayın boyutunu ortaya koyarken kayıtlar arasında Fatih Terim'in eşi Fulya ve kızı Merve'nin de Erzan'ı bankada ziyaret ettiği ortaya çıktı.

  • 'İz Bırakanlar' sergisi Bodrum'da ziyarete açıldı
    13 Mar "İz Bırakanlar" sergisi Bodrum'da ziyarete açıldı

    Inspera Bodrum Art Space, Türk sanat dünyasının duayenlerini ve genç sanatçıları bir araya getiren "İz Bırakanlar" karma sergisine ev sahipliği yapıyor.

  • TFF, Süper Lig ve 1. Lig kulüplerini disipline sevk etti
    12 Mar TFF, Süper Lig ve 1. Lig kulüplerini disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den iki başkan ve dokuz kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyaspor, Kasımpaşa, Adana Demirspor, Hatayspor, Pendikspor ve Gaziantep FK farklı gerekçelerle disipline verildi. Ayrıca Trendyol 1. Lig'den Adanaspor, Sakaryaspor, Eyüpspor, Kocaelispor kulüpleriyle Kocaelispor yöneticisi Selçuk Kösemen, futbolcular David Skhirtladze ve Oğuz Ceylan, Teksüt Bandırmaspor Antrenörü Burhan Alıcı, Tuzlaspor yöneticisi Selahattin Çevik de disipline sevk edildi.

  • Sinan Ateş'in babası gözyaşları içinde toprağa verildi
    12 Mar Sinan Ateş'in babası gözyaşları içinde toprağa verildi

    Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden Doç. Dr. Sinan Ateş'in babası Musa Ateş, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Düzenlenen cenaze namazının ardından Musa Ateş, gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

  • Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklara başladı
    12 Mar Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklara başladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • Doç. Dr. Sinan Ateş'in babası Musa Ateş de hayatını kaybetti
    12 Mar Doç. Dr. Sinan Ateş'in babası Musa Ateş de hayatını kaybetti

    Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden Doç. Dr. Sinan Ateş'in babası Musa Ateş, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Düzenlenen cenaze namazının ardından Musa Ateş, gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

  • Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş toprağa verildi
    12 Mar Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş toprağa verildi

    Bursa'da dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş, Emir Sultan Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emir Sultan Mezarlığı'nda oğlu Sinan Ateş'in yanına defnedildi.

  • Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş son yolculuğuna uğurlandı
    12 Mar Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş son yolculuğuna uğurlandı

    Ankara'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Musa Ateş'in cenazesi, yapılan törenin ardından oğlu Sinan Ateş'in kabrinin bulunduğu Emir Sultan Mezarlığı'nda defnedildi.

  • Alaplı'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı Düzenlendi
    12 Mar Alaplı'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı Düzenlendi

    Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde düzenlenen programda, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anıldı. Programda, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması, konuşmalar ve tiyatro gösterisi yer aldı.

Advertisement