Şamil Tayyar'dan Paralel Resti - Son Dakika
Yerel

Şamil Tayyar'dan Paralel Resti

Şamil Tayyar\'dan Paralel Resti

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, son HSYK atamalarının ardından Mahmut Yalçın Arı’nın Gaziantep Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atanmasına sert tepki gösterdi.

10.06.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, son HSYK atamalarının ardından Mahmut Yalçın Arı'nın Gaziantep Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne atanmasına sert tepki gösterdi. Tayyar, "Eğer söylediklerimle ilgili işlem yapılmazsa, ben paralel defterini kapatıyorum, bir daha da asla paralel lafını ağzına almam" dedi.

Ak Parti milletvekili Şamil tayyar, özel bir televizyon kanalında yaptığı değerlendirmede HSYK'nın atamalarının ardından Mahmut Yalçı Arı'nın Gaziantep Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne atanmasına tepki gösterdi. Tayyar, "Sustum sustum ama, yeter artık. İsyan ediyorum. HSYK son atamaları ile paralelcileri önemli mevkilere taşıdı. Mahmut Yalçın Arı'nın Gaziantep ve Kurtçu Eken'ın Diyarbakır başsavcı vekili olmalarını kimse bana dayatamaz" diye konuştu. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Abdullah Sabrı Kocaman ve Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın telefon bağlantısı ile katıldıkları canlı yayında, Tayyar, paralel ile mücadele konusunda rest çekti. Tayyar, "Yeter artık. Sabret sabret bir yere kadar. Eğer söylediklerimle ilgili işlem yapılmazsa, ben paralel defterini kapatıyorum, bir daha da asla paralel lafını ağzına almam" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şamil Tayyar'dan Paralel Resti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement