Şamil Tayyar: Gökçek'e Katılmam Mümkün Değil - Son Dakika
Medya

Şamil Tayyar: Gökçek'e Katılmam Mümkün Değil

Konuk olduğu programda cumhurbaşkanlığı tartışmalarına değinen AK Partili Şamil Tayyar, Melih Gökçek'i kızdıracak açıklamalarda bulundu.

30.04.2014 08:40  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Erkan Tan'ın sunduğu "Son Söz" programında Erdoğan bir dönem daha Başbakan, Gül ise Cumhurbaşkanı olarak devam etmeli diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e "benim ona katılmam mümkün değil" sözleriyle yanıt verdi.

"GÖKÇEK'E KATILMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Abdullah Gül'ün bir dönem daha cumhurbaşkanı olması gerektiğini vurgulayan Tayyar, "Benim ona katılmam mümkün değil. Ona katılmıyorum. Sayın Başbakan'ımızın bir süre daha görevinde kalmasının daha doğru olacağı söylüyor yapılması gereken işlerin olduğundan. Sayın Gül'ün bir dönem daha Cumhurbaşkanı olmasında fayda olacağını söylüyor. Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayı olmazsa Sayın Gül'ün aday olma ihtimali yüksek." şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN'IN ADAY OLMAMA LÜKSÜ YOK"

"İlk defa Cumhurbaşkanı'nı halk seçecek. Bu çok önemli. Eğer Başbakan'ımız Cumhurbaşkanlığına aday olmazsa AK Parti kurulduğundan bugüne 2001'den 2014'e kadar 13 yıllık siyasi tarihinde en büyük hatasını yapar" diyen Tayyar, "Eğer Başbakan'ımız aday olmaz ise AK Parti'den daha fazla bir oyla seçilerek Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak kim olursa olsun yeni Haşim Kılıç'lar doğma ihtimali yüksektir ve böyle bir durumda AK Parti asla huzur bulmaz. Ben Başbakan'ımızın aday olmama lüksünün bulunmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ARINÇ VE ÇELİK'E TEPKİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in, Abdullah Gül'ü Başbakan olarak görmek istiyoruz şeklindeki sözleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar "Sayın Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'in bu konularda açıklama yapmalarını doğru bulmuyorum" dedi.

 

Şamil Tayyar: Gökçek\'e Katılmam Mümkün Değil
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Şamil Tayyar: Gökçek'e Katılmam Mümkün Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • gundi: la teyyare sen ergenekonla ilgli o kadar kitap yazdın başbakanda onayladı şimdi hepsi serbest kaldı senin kitaplar yalan mı oldu gelen telif paralarını nerenize koydunuz hırsızlar. 44 10 Yanıtla
  • özi: sayın gökçek önce meşru belediye başkanı olsun ondan sonra cumhurbaşkanı yada başbakanı için fikir yürütsün kendi meşru değil ankarada................... 19 17 Yanıtla
  • asd: şamilin suratından belli ne olduğu suratında meymenet yok 31 4 Yanıtla
  • hakan tartar: tayyip erdoğanı türkiyenin sürekli yatırım yapacak geleceğini düzenleyecek başbakanlıkta görmek istiyoruz tayyar beyi ne yapmak istediğini anlayabiliyorum şimdiye kadar başbakanıda yanıltanlardan biri olabilir yorum yapabilecek bir kapasitede bulmuyorum tayyar beyi bence türkiyenin önderleri abdullah gül ve tayyip erdoğan istişaresidir 11 12 Yanıtla

Advertisement