Samimi-yet Projesi Kapsamında Babası Vefat Etmiş 50 Çocuğa Tablet Verildi - Son Dakika
Yerel

Samimi-yet Projesi Kapsamında Babası Vefat Etmiş 50 Çocuğa Tablet Verildi

Samimi-yet Projesi Kapsamında Babası Vefat Etmiş 50 Çocuğa Tablet Verildi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, Samimi-Yet Projesi kapsamında teşekkür ve takdir belgesi alan 50 öğrenciye tablet bilgisayar ve annelerine de Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından çiçek verildi.

14.02.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, Samimi-Yet Projesi kapsamında teşekkür ve takdir belgesi alan 50 öğrenciye tablet bilgisayar ve annelerine de Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından çiçek verildi.

Programa Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, öğrenciler ve anneleri katıldı. Burada bir açıklama yapan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, sadece Kızıltepe değil bütün Mardin'de yakınlarını kaybetmiş büyüklerini kaybetmiş çocuklara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş de, "Projenin içeriğinde eşini kaybetmiş anneler kadınlar ve 0 - 18 yaşındaki çocuklar ovar. Projedeki amacımız sosyal devlet ilkesini uygulama alanını genişletmek yalnızlık hissini azaltmak sosyokültürel faaliyetlere katılımı sağlamak sosyoekonomik destek sağlamak ve çocukların eğitimine destek olmaktır. Tabi proje maliyetimiz çok düşük bu projenin en güzel yanı hayırseverlerimizle birlikte bu projeleri gerçekleştiriyoruz" dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ise, "Sizlerle beraber olmak her bize mutluluk veriyor bizleri gurur veriyor. Devletin sizin yanınızda olması bizleri de rahatlatıyor. Çocuklarımızın başarıları bizleri gelecek adına daha da ümitlendiriyor. Bu ödülleri güzel düşünmüş kaymakam bey ama bizim bütün annelerin bir ortak acısı var gençlerimiz bu tabletlerle haşir neşir olup ta derslerini unutmasınlar onun için anneler adına gençlerden söz almak istiyorum" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra tabletler bilgisayarlar Vali Taşkesen, Kaymakam Ermiş ve Milletvekili Şahkulubey tarafından öğrencilere verildi.

Öğrenciler, projede emeği geçenlere teşekkür etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samimi-yet Projesi Kapsamında Babası Vefat Etmiş 50 Çocuğa Tablet Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement