'ŞAMPİYON' Denizli'ye Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

'ŞAMPİYON' Denizli'ye Uğurlandı

\'ŞAMPİYON\' Denizli\'ye Uğurlandı

Çıktığı tüm maçları kazanarak Konya şampiyonu olan Seydişehir Belediyesi U19 Futbol Takımı, Türkiye Bölge Şampiyonası'na katılacak…

04.05.2016 12:08  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kahvaltıda bir araya geldiği futbolcuları, şampiyonanın yapılacağı Denizli'ye uğurladı…

Türkiye Bölge Şampiyonasına katılacak olan Seydişehir Belediyesi U 19 Futbol takımı ile kahvaltıda buluşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, takım olarak Konya Şampiyonu olmalarının kendisini ve Seydişehir halkını sevindirdiğini kaydetti…  Seydişehir Belediyesi Spor Kulübünün futbolda yaptıkları son düzenlemelerle iyi sonuçlar almaya başladığını kaydeden Başkan Tutal, spordaki başarı ve kalite noktasında arzu ettikleri noktaya geldiklerini söyledi.
Konya şampiyonu olmanın özellikle taşra ilçeleri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Tutal "Taşra ilçeleri içinde alınan bu başarılar bizim göğsümüzü kabartıyor. Bölge karşılaşmalarına gideceksiniz. Sizlerin orada elinizden gelen tüm çabayı sarf edeceğinize inanıyorum. Moral ve motivasyonunuz g
üzel. Yolunuz açık olsun" dedi.

Sportif alandaki başarının özellikle öğrenciler için akademik alandaki başarıyı da getirdiğini kaydeden Başkan Tutal "Her şeyin başında güzel ahlak olması gerekir. Ahlaksız olup sporda başarılı olan hiç kimse olmamıştır. Yaşam tarzı, aile düzeni yerinde olan, düzenli bir yaşam şekli olan sporcuların sportif alanlarda da ciddi başarılar elde ettiklerini gördük. Biz sizlerden hem spor yapmanızı, hem de amatör bir ruhla kendinizi bu alanda yetiştirerek üst takımlara çıkıp meslek olarak sporcu olarak devam etmenizi arzu ederiz.  Bu memlekete faydalı olabilecek, bu memlekete hayrı olabilecek, bu memlekete katma değeri olabilecek iyi bir insan olacak şekilde kendimizi yetiştirebilirsek ileride hem dünya mutluluğunu elde etmiş oluruz hem de ahiret mutluluğu kendiliğinden gelir'' şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediyesi U19 takımı Antrenörü Abdullah Bayraktar, takımın hazır olduğunu, Seydişehir'e bölge şampiyonu olarak dönmek istediklerini kaydetti.

Takım Kaptanı Memiş Gül ise "Amacımız orada şampiyon olmak. Seydişehir'i temsil etmek. Bize yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey'e takım hocalarımıza ve bize destek veren Seydişehir halkına, taraftarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Türkiye Şampiyonasına katılacak U 19 Futbol takımı Futbol Şube Sorumlusu Faruk Yiğit, Antrenör Abdullah Bayraktar, Yardımcı antrenörler Salim Babucçu, Serdar Ceylan ve 22 kişilik futbol kafilesi,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Seydişehir Belediyesi Sor Kulübü başkanı Alaattin Göncü tarafından uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'ŞAMPİYON' Denizli'ye Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement