Şampiyon Ekip Yaz Kursları İçin Kayıtlara Başladı - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Ekip Yaz Kursları İçin Kayıtlara Başladı

Mamak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yaz kursları için yeni kayıtlara başladı.

27.04.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yaz kursları için yeni kayıtlara başladı. Yaz kursları için minikler, gençler ve büyükler olmak üzere üç kategoride kayıtlar yapılacak.

Profesyonel hocalar eşliğinde eğitim alacak olan kursiyerler aynı zamanda birçok organizasyonda sahneye de çıkabilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Folklor kültürümüzün en önemli motiflerinden birisidir. Kalabalık bir ekiple çalışmalarını sürdüren başarılı folklor ekibimiz yaz dönemi için yeni kayıtlara başlamış bulunuyor. Halk oyunlarına meraklı olup kendisini bu alanda geliştirmek isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz. 3 ayrı gurupta eğitimlerine devam edecek ekip aynı zamanda çeşitli yarışmalarda da Mamak'ı başarıyla temsil ediyor" dedi.

KAYITLAR MAMAK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE

Halk oyunları kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar iki adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Mamak Kültür Merkezi'ne başvurması gerekiyor. Son derece disiplinli bir şekilde çalışarak birçok yöreye ait oyunları başarıyla sergileyen Mamak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi profesyonel hocalar eşliğinde eğitim alıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Ekip Yaz Kursları İçin Kayıtlara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement