Şampiyon Engelli Sporcuya Belediyede Merdiven Engeli - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Engelli Sporcuya Belediyede Merdiven Engeli

Şampiyon Engelli Sporcuya Belediyede Merdiven Engeli

Mersin'de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Bayanlar Milli Takım seçmelerinde 4 altın madalya kazanan Özge Üstün, kendisine destek veren Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'a teşekkür ziyareti yapmak isterken merdiven engeline takıldı.

15.01.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Bayanlar Milli Takım seçmelerinde 4 altın madalya kazanan Özge Üstün, kendisine destek veren Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'a teşekkür ziyareti yapmak isterken merdiven engeline takıldı.

Üstün, Aralık ayında Mersin'de bedensel engelli sporcular milli takım seçmelerine, 50 metre sırt, 50 metre kurbağalama, 100 ve 50 metre serbest kategorilerinde birinci olarak 4 altın madalya kazandı. Şampiyon sporcu Özge Üstün, Edirne Belediye Başkanlığı'nın Türkiye Bedensel Engelliler Bayanlar Yüzme Şampiyonası'na katılması için verdiği desteğe teşekkür etmek için belediye binasına geldi. Belediye Nikah Salonu'ndaki teşekkür ziyaretine tekerlekli sandalyesiyle gelen şampiyon sporcu Üstün, binanın girişinin engelliler için düzenlenmemesi nedeniyle merdivenden özel güvenlik görevlilerinin yardımıyla meddivenlerden çıktı.

Bedenler Engelli Bayan Yüzme Milli Takımına seçilen yüzde 92 bedensel engelli Özge Üstün, kendisine destek olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a etti. Başkan Gürkan'da başarılı sporcuyu çiçekle karşılayarak, bundan sonra da destek vereceğini açıklayarak başarı diledi. Üstün, Paralimpik Olimpiyatlara katılmayı amaçladığını anlatırken, "Yarışmada fazla zorlanmadan birinci oldum. Engelli olmaktan dolayı hiç şikayetçi olmadım. Ben yüzde 92 bedensel engelliyim. Maddi destek almadan bu başarıyı elde ettim. Tek destek ailem ve Edirne Belediyesi oldu. Yüzmeyi çok seviyorum. Kendimi özgür hissediyorum. Amacım olimpiyatlara katılıp orada derece yapmak "dedi.

Özge Üstün tören ardından binanın çıkışında engelli rampası olmaması nedeniyle yine güvenlik ekiplerinin yardımıyla merdivenlerden kucakta taşınarak indirildi. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şampiyon Engelli Sporcuya Belediyede Merdiven Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement