Şampiyon Hentbolcular'dan Keçeli ve Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Hentbolcular'dan Keçeli ve Özdemir'e Ziyaret

Şampiyon Hentbolcular\'dan Keçeli ve Özdemir\'e Ziyaret

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Hentbol Takımı, Kaymakam Serkan Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’i makamlarında ziyaret etti.

06.03.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Hentbol Takımı, Kaymakam Serkan Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir'i makamlarında ziyaret etti.

10-27 Şubat tarihlerinde Zonguldak'ta yapılan küçük kızlar il müsabakalarında, tüm rakipleri karşısında galip gelerek şampiyon olan Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Hentbol Takımını, Kaymakam Serkan Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir makamlarında kabul etti. Kaymakam Serkan Keçeli, ilde şampiyon olan ve bölge müsabakalarında Zonguldak ilini temsil etme hakkını elde eden hentbol takımı sporcularını, öğretmen ve idarecileri tebrik etti. Başarılarının devam edeceğine inandığını ve bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir de başarılarından dolayı hentbol takımı oyuncularını ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Hentbolcular'dan Keçeli ve Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement