Şampiyon İlk Transferini Yaptı - Son Dakika
Spor

Şampiyon İlk Transferini Yaptı

Şampiyon İlk Transferini Yaptı

Lig yarışı ve şampiyonluk süreci nedeniyle transferi askıya alan Beşiktaş, kutlamaların ardından çalışmalarına yeniden hız verdi.

23.05.2016 04:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lig yarışı ve şampiyonluk süreci nedeniyle transferi askıya alan Beşiktaş, kutlamaların ardından çalışmalarına yeniden hız verdi. Sabah Gazetesinin haberine göre; gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen ve önceliği stopere veren siyah-beyazlılar, Liverpool'dan ayrılmak isteyen Martin Skrtel ile prensipte anlaşma sağladı. Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını bildiren 31 yaşındaki defans oyuncusuyla ilgili detaylı bir rapor hazırlanarak teknik direktör Şenol Güneş'e sunulduğu öğrenildi. Güneş'in onay vermesi halinde kolları sıvayacak olan Beşiktaş yönetimi, Slovak futbolcuyla masaya oturarak sözleşme şartlarını detaylı olarak görüşecek.

ZAPATA DEFTERİ KAPANDI

Beşiktaş'ın temasta bulunduğu futbolculardan olan Cristian Zapata'nın, "Teklifinize teşekkür ederim. Ancak futboluma İtalya'da devam etmek istiyorum. Şimdilik Türkiye'yi düşünmüyorum" diyerek kapıları kapattığı öğrenildi.

SKRTEL KİMDİR?

Daha önce Trencin, Zenit formaları giyen Skrtel, 8.5 sezondur Liverpool için oynuyor. Slovakya Milli Takımı'nda da görev yapan isim İngiltere'de 317 maça çıktı ve bunların 298'inde ilk 11'de görev yaptı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Şampiyon İlk Transferini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement