Şampiyon Karatecilerden Dündar'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Şampiyon Karatecilerden Dündar'a Ziyaret

Şampiyon Karatecilerden Dündar\'a Ziyaret

Trabzon’da düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Açık Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil ederek 6 madalya kazanan Küçükbalıklı Hatice Salih İlköğretim Okulu Karate Takımı öğrencileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret teşekkür etti.

24.08.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Açık Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil ederek 6 madalya kazanan Küçükbalıklı Hatice Salih İlköğretim Okulu Karate Takımı öğrencileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret teşekkür etti.

Yomra Spor Salonu'nda düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan ve Gürcistan'dan bini aşkın sporcunun katıldığı müsabakalara Karate Federasyonu'nun davetlisi olarak iştirak eden Küçükbalıklı Hatice Salih İlköğretim ve İmam Hatip Ortaokulu Mert Karate Spor Kulübü sporcuları, 4 gün süren şampiyonayı 6 madalya ile tamamladı. 9-12 yaş grubu sporcularla katıldıkları müsabakalarda, Mert Kağan Çataloğlu turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Sait Can Aksu ve Muhammed Eren Cevahir ikinci, Muhammed Hamza Hallaç üçüncü oldu. Kata dalında mücadele eden sporculardan Sümeyye Uzun 25 kiloda ikinci olurken, 40 kiloda Sudenur Uzun da üçüncü oldu.

Turnuva dönüşü hocaları ile birlikte kendisini ziyaret eden Hatice Salih İlköğretim Okulu Karate Takımı öğrencilerini makamında kabul eden Başkan Dündar, sporda başarının temel şartının inanarak çalışmak olduğunu belirtti. Başarı için tesis ve malzemelerinin kaliteli olmasının yeterli olmadığına vurgu yapan Dündar, küçük sporcular tebrik etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şampiyon Karatecilerden Dündar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement