Şampiyon Sporcudan Gençlik Spor İl Müdürü Koç'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Şampiyon Sporcudan Gençlik Spor İl Müdürü Koç'a Ziyaret

Şampiyon Sporcudan Gençlik Spor İl Müdürü Koç\'a Ziyaret

23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Dünya Shotokan Federasyonu tarafından (WSF) Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen 7. Avrupa Shotokan Şampiyonası ve WSF Dünya Kupası’nda 4 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak şampiyonaya damgasını vuran Hasan Celal Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç’u makamında ziyaret etti.

11.11.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Dünya Shotokan Federasyonu tarafından (WSF) Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Avrupa Shotokan Şampiyonası ve WSF Dünya Kupası'nda 4 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak şampiyonaya damgasını vuran Hasan Celal Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'u makamında ziyaret etti.

Balkan ve Uluslararası Palandakön Karate Şampiyonaları'nda gösterdiği başarılı performansını 7. Avrupa Shotokan Şampiyonası ve WSF Dünya Kupası'nda da sürdüren Hasan Celal Yıldırım, İstanbul Karate Ligi'nde sırasıyla bronz ve gümüş lig kategorilerini başarıyla geçmiş ve geçtiğimiz hafta sonu Altın Lig müsabakalarında katada altın, kumitede bronz madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha eklemişti.

23 Temmuz 2015 tarihinde İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'a gerçekleştirdiği ziyarette başarı sözü veren milli sporcu, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kazandığı madalyalarını Koç'a takdim etti. Hasan Celal Yıldırım'a ziyaret esnasında başarılı antrenör Muzaffer Muyan ve yaş kategorisinde Avrupa Shotokan üçüncüsü Begüm Gültekin de eşlik etti.

KOÇ: "ELDE EDİLEN BAŞARILAR MODEL OLMASI AÇISINDAN ÖNEMLİ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, elde edilen başarıların model olması açısından önemine değinerek, genç sporcuların başarısıyla bir kez daha gururlandıklarını ifade etti.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, "Hasan Celal, karatede adını altın harflerle yazdırmaya ve yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Sportif başarıda sporcu, antrenör ve aile faktörü çok önemli. Bu üç faktörde uyumun sağlanması başarının kapılarını aralıyor. İnanıyorum ki Hasan Celal, geleceğin Avrupa ve Dünya Şampiyonu olarak bizleri gururlandırmaya, göğsümüzü kabartmaya devam edecek. Begüm Gültekin'de Avrupa Shotokan Şampiyonası'nda üçüncülük elde etti. Begüm kızımızın da başarı grafiğini her geçen gün artıracağına ve yeni başarılara imzasını atacağına yürekten inanıyorum. Bizler için gurur kaynağı olan bu iki gencimizin başarılı birer sporcu olarak yetişmesinde büyük emeği olan antrenörümüz Muzaffer Muyan'ı da bir kez daha tebrik ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şampiyon Sporcudan Gençlik Spor İl Müdürü Koç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement