Şampiyon Sporculardan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Sporculardan Kocadon'a Ziyaret

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un Karate ve Kick Boks sporcuları, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

02.08.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un Karate ve Kick Boks sporcuları, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Karate antrenörü Fatih Uzunlulu, beraberindeki sporcular Ümit Özçelik, Umut Altıntaş, Enis Altıntaş, Edanur Tiryaki ve İlayda Çakmak ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, Kocadon'a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Endonezya'da yapılan Ümitler ve Gençler Dünya Karate Şampiyonasında sporcuları Kayra Sezgin'in dünya şampiyonu olduğunu hatırlatan Uzunlulu, "2012 yılından bu yana Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü'nde antrenmanlarını sürdüren işitme engelli milli sporcumuz Ümit Özçelik, Samsun'da düzenlenen İşitme Engelliler Karate Dünya Şampiyonasında takımıyla birlikte şampiyon oldu." ifadesini kullandı.

Kocadon da, çocuklara verilen emeğin karşılığını aldıklarını belirterek, sporcuların bayraklarını gittikleri yerlerde dalgalandırdıklarını ifade etti.

Başarılı sporcuların Bodrum'un ismini duyurduklarını belirten Kocadon, "Her zaman yanınızdayım ve bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğim. Çok mutlu oldum, beni çok sevindirdiniz. İnşallah, başarılarınız hep devam etsin. Türk toplumunda sağlıklı gençler yetişmesinde en büyük kaynak da sizler olacaksınız. Onun için sizlerle son derece gurur duyuyorum. Son derece mutluyum. Hocalarınıza, ailelerinize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şampiyon Sporculardan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement