Şampiyon Tenisçi İpek Soylu: Uzun Bir Süre Evlenmeyi Düşünmüyorum - Son Dakika
Spor

Şampiyon Tenisçi İpek Soylu: Uzun Bir Süre Evlenmeyi Düşünmüyorum

ABD Açık Tenis Turnuvası'nda çiftler şampiyonluğu kazanan İpek Soylu, 'Beylere kötü bir haber vereyim' diyerek uzun bir süre eevlenmeyi düşünmediğini söyledi.

14.09.2014 09:48  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Açık Tenis Turnuvası’nda çiftler şampiyonluğu kazanan İpek Soylu (18), ilk kez bir Türkün adını zirveye yazdırdı. Sharapova’yı örnek alan İpek Soylu’yu, Hürriyet gazetesine konuştu.

"UZUN BİR SÜRE EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Şampiyonluk sonrası sokakta tanıyanların sayısının arttığını belirten Soylu, “Gelip kibarca tebrik edenler oluyor ama sosyal medyadakiler çok cüretkâr. Ciddi ciddi evlenme teklif ediyorlar. O beylere kötü bir haber vereyim: İpek evlenmeyi uzun bir süre düşünmüyor. Çocuk sahibi olup kariyerine devam eden tenisçi olmadığı için o konulara uzak." dedi.

"HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNÜYDÜ"

Genç yaşı, düzgün fiziği ve güzelliğiyle de adından sıkça söz ettiren İpek Soylu, “Her tenisçinin kariyerinde hedeflediği bir başarı Grand Slam. Hedefime ulaştığım, bana güvenenleri sevindirdiğim için çok mutluyum. Şampiyon olduğum gün hayatımın en güzel günüydü. Ne kadar önemli bir şey yaptığımı ülkeye gelince daha çok anladım. Tenisin kariyerini akladığımı söylüyorlar. Bu başarı sayesinde sponsorlar artarsa ve ilgi yükselirse ne mutlu bana." ifadelerini kullandı.

Şampiyon Tenisçi İpek Soylu: Uzun Bir Süre Evlenmeyi Düşünmüyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şampiyon Tenisçi İpek Soylu: Uzun Bir Süre Evlenmeyi Düşünmüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • M: Aga gönlü bilir. Benim gibisini bulamaz. Iste buraya yaziyorum 14 0 Yanıtla
  • olamazz: canımdan can gitti 13 1 Yanıtla
  • Turan the Great: Tamam beklerim. 11 0 Yanıtla
  • bergamali: Ucu açık konuşma ne kadar beklicez onu söyle 9 0 Yanıtla
  • oclay: her açılan haberde istek dışında reklam videoları başladıkça bir daha bu haber sitesini kullanılmayacak anlaşılan !!! 2 0 Yanıtla

Advertisement