Şampiyonalarda Başarı Elde Eden Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Spor

Şampiyonalarda Başarı Elde Eden Sporcular Ödüllendirildi

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, boks şampiyonalarında 13 madalya kazanan sporcuları ödüllendirdi.

22.04.2016 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, boks şampiyonalarında 13 madalya kazanan sporcuları ödüllendirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atıcılar'daki boks salonunda düzenlenen törende konuşan Şahin, yeni salonun hizmete girmesiyle artan faaliyetler kapsamında Bursa'da boks branşının çıtasının yükseldiğini belirtti.

Son yıllarda Bursa'nın önemli başarılar kazandığı boksta grafiğin aynı şekilde yükselmeye devam edeceğini kaydeden Şahin, bunda İl Temsilcisi İsmet Terzi başta olmak üzere antrenörler ve iş adamlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin de önemli katkıları bulunduğunu belirterek, "Nilüfer'de ferdi sporlar merkezi yapıyoruz. Orada da bir salon tahsis edeceğiz. Yine Yıldırım'da yeni bir kompleksin temelini atacağız. Gürsu'da da inşaatı devam eden sporcu fabrikası var. Oralar bittiğinde de boks ve mücadele sporları salonu tahsis edilecek. Boks branşı böylece modern salonlarla daha da güçlenecek. Bu kapsamda Türkiye şampiyonalarında 13 madalya kazanan sporcuları ve bu başarılarda katkısı olan antrenörleri ödüllendiriyoruz." açıklamasında bulundu.

Sporculara çeşitli hediyeler veren Şahin, İl Temsilcisi Terzi'ye de plaket takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şampiyonalarda Başarı Elde Eden Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement