Şampiyonaya Katılacak Sporcular Eş Başkanları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şampiyonaya Katılacak Sporcular Eş Başkanları Ziyaret Etti

Şampiyonaya Katılacak Sporcular Eş Başkanları Ziyaret Etti

Farklı kategorilerde şampiyon olan ve Mersin’i Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Akdeniz Belediyespor Kulübü U19 futbol takımı, birinci kademe müsabakaları öncesinde Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk’ü ziyaret etti.

28.04.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı kategorilerde şampiyon olan ve Mersin'i Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanan Akdeniz Belediye spor Kulübü U19 futbol takımı, birinci kademe müsabakaları öncesinde Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk'ü ziyaret etti.

Futboldan tenise, voleyboldan Uzakdoğu sporlarına kadar pek çok branşta binlerce amatör sporcuya ev sahipliği yapan Akdeniz Belediyespor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Akdeniz Belediyespor Kulübü U19 futbol takımı, 2014-2015 futbol sezonunda kendi ligini birinci sırada tamamladı. U19 oyuncuları, elde ettikleri başarı ile birlikte Mersin'i 2014-2015 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyonu sporcular, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk'ü makamında ziyaret ettiler. Akdeniz Belediyespor Kulübü Futbol branşının genel durumu hakkında Eş Başkanlara bilgi veren Futbol Takımları Koordinatörü Mehmet Akar, geçen sene Türkiye 3. olarak büyük bir başarıya imza atan U19 oyuncularının bu sezon da üstün bir performans sergilediklerini dile getirdi. Ligi namağlup tamamlayan U19 takımının, Türkiye Şampiyonası'nda kulübü ve Mersin'i en iyi şekilde temsil edeceğine emin olduğunu vurgulayan Akar, bugüne kadar sağladıkları katkılardan ötürü Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarına teşekkür etti.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, "Ben bu genç erkeklerden Eş Başkanları olarak Türkiye birinciliği için söz istiyorum. Bizler bu topluma sosyal eğilimleri yüksek ve spor yapan gençler yetiştirmek istiyoruz. Bu gençler, aynı zamanda lider olacak, kendi yaş gruplarına ve küçüklerine liderlik edecek, onlara rol model olacaktır. Bizim buna inancımız var, görüyorum ki aynı inanç sizlerde de var. Bence şampiyonluğun önünde başka bir engel yok. Bu nedenle başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Kız voleybol takımına da başarı dileklerinde bulunan Mutlu, "Bu azminizi kaybetmeyin ve çalışmalarınıza aynı tempoda devam edin ve kendinizi güçlendirin. Sizler de topluma iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz. Kızların başarısı özellikle bizi daha çok sevindiriyor. Toplumun da bunu böyle algılaması gerekiyor. Yapılacak olan sahalardan, spor tesislerinden bu kız çocuklarımız da en verimli şekilde yararlanmalıdır" diye konuştu.

2014-2015 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakaları, 73 ilden 135 takımın katılımı ile 6 takımlı 19 grupta, 5 takımlı 1 grupta ve 4 takımlı 1 grupta olmak üzere toplam 24 grup merkezinde 30 Nisan-3 Mayıs 2015 tarihlerinde oynanacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonaya Katılacak Sporcular Eş Başkanları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement